Χαλκίδα: Κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών της δολοφονίας της 63χρονης

Στο «κάδρο» των υπόπτων άτομα του στενού περιβάλλοντος

Κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών της στυγερής δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα φαίνονται πως βρίσκονται οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση. Στο κάδρο των βασικών υπόπτων έχουν μπει άτομα του στενού περιβάλλοντος του θύματος. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, μιλώντας στον Γιάννη Σωτηρόπουλο, κάνει έκκληση μέσω του Star όποιος γνωρίζει κάτι να το καταθέσει στις αρχές.

Χαλκίδα: «Ο δολοφόνος της 63χρονης ήταν και στην κηδεία της»

«Προφανώς είχαν ξανάρθει στο σπίτι, ήταν γνωστοί της. Ήταν στο στενό κύκλο φαντάζομαι, θα το βρει αστυνομία με έρευνες» δηλώνει γείτονας της άτυχης γυναίκας    

Στενεύει ο κύκλος των υπόπτων για τη στυγερή δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα

Οι αστυνομικοί φαίνεται να βρίσκονται κοντά στα ίχνη του αδίστακτου δράστη, που έριξε από τη σκάλα μια ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα και την αποτέλειωσε με 6 μαχαιριές. Κάποιοι εκτιμούν πως ο δολοφόνος είναι τόσο στενό πρόσωπο του περιβάλλοντος του θύματος, που μπορεί να πήγε ακόμα και στην κηδεία της!   

Θρίλερ στη Χαλκίδα: Γνώριζε τον δολοφόνο που τη σκότωσε με πέντε μαχαιριές

Εξετάζουν τα άλλοθι 6-7 υπόπτων από το περιβάλλον του θύματος

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Στο κάδρο των υπόπτων έχουν μπεί 6-7 άτομα του περιβάλλοντος του θύματος και εξετάζουν τα άλλοθι τους. Το σίγουρο είναι ότι το θύμα γνώριζε τον δράστη. 

«Έχει γνωστοποιηθεί και σε μας ότι υπάρχει ένας κύκλος ατόμων που υποψιάζεται ελληνική αστυνομία. Περιμένουμε κι εμείς από κει να μάθουμε. Η κόρη θέλει να μάθει ποιος είναι αυτός που σκότωσε τη μητέρα της. Μπήκε μέσα στο σπίτι ήξερε που πάταγε, όμως περισσότερα θα μπορεί να μας πει Αστυνομία» δήλωσε στο Star o δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Αθανάσιος Τάρτης.    

Δολοφονία 63χρονης Χαλκίδα: Δέχτηκε «με μένος» έξι μαχαιριές στον αυχένα

Το φονικό μαχαίρι δεν έχει ακόμα βρεθεί. Ο δολοφόνος φαίνεται πως γνώριζε καλά το σπίτι του θύματος. Μπήκε σαν «κύριος», είτε από την κεντρική πόρτα, με το κλειδί που άφηνε συνήθως η 62χρονη στη γλάστρα εισόδου, είτε από ανασφάλιστη πόρτα στο πίσω μέρος του σπιτιού που βρέθηκε ανοιχτή. Το ερώτημα όμως είναι γιατί έκανε άνω-κάτω μόνο το δωμάτιο της κόρης της και άρπαξε τις 7.000 ευρώ και δεν πήρε και τα χρυσαφικά που είχε η μητέρα στο δωμάτιο της; 

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος στο Star

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος στο Star  

«Δεν πρόλαβε καν να πάει στα άλλα δωμάτια. Πιστεύω από την ώρα που έγινε αντιληπτός, πλέον ο στόχος του άλλαξε. Αν είναι γνωστός και αναγνωρίστηκε από το θύμα, τότε αυτό ήταν και η θανατική της καταδίκη» απαντά στο συγκεκριμένο ερώτημα ο κ. Τάρτης.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top