Βύρωνας: «Τον φάγανε!», φώναζε η σύζυγος του 32χρονου που εκτελέστηκε

Τον σκότωσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι μπροστά στο παιδί του

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η σύζυγος του 32χρονου που εκτελέστηκε μέσα στο όχημά του στον Βύρωνα. Η γυναίκα ήταν στη θέση του συνοδηγού, όταν ο άνδρας που επέβαινε στη μηχανή τον «γάζωσε» με σφαίρες.

Βύρωνας: «Ο μπαμπάς μου!» - Τον εκτέλεσαν μπροστά στο παιδί του

«Τον φάγανε», ήταν τα λόγια της 37χρονης συζύγου όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της. Είχε λιποθυμήσει στη θέση του συνοδηγού και την εντόπισαν λιπόθυμη. Μάλιστα, θεώρησαν ότι έχει τραυματιστεί, καθώς είχε πάνω της αίμα του θύματος.

Βύρωνας

Σε κατάσταση σοκ η σύζυγος του θύματος / Φωτογραφίες Eurokinissi (Τατιάνα Μπόλαρη)

Εκτέλεση Βύρωνας

Μπροστά στην εκτέλεση του 32χρονου Αλβανού, που είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, βρέθηκε και ο 7χρονος γιος του, ο οποίος έπαιζε στην πλατεία με φίλους του. 

Πυροβολισμοί Βύρωνας

Βύρωνας: Τον εκτέλεσε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Ο 32χρονος φέρεται να εκτελέστηκε από μέλος της αλβανικής μαφίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον εντόπισαν στην Αθήνα και αμέσως έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο για την εξόντωσή του.

Περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τον σκοτώσουν και δεν ήθελαν να κινδυνεύσει το παιδί του. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης, όταν αποβιβάστηκε από το όχημά του ο 7χρονος, ο αναβάτης της μηχανής τον πλεύρισε και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ μέσα στο όχημά του.

Στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκαν δύο σφαίρες από εννιάρι πιστόλι, η μία εκ των οποίων τον τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι.

Βύρωνας: Αυτός είναι ο άνδρας που εκτελέστηκε

Ο 32χρονος που εκτελέστηκε στον Βύρωνα

Το θύμα, σύμφωνα με αλβανικά μέσα, ήταν γνωστό στην αστυνομία της γειτονικής χώρας. Όπως μεταδίδουν είχε «ανοιχτούς λογαριασμούς» με την αλβανική μαφία και πρόσφατα είχε είχε εμπλακεί σε απόπειρα δολοφονίας ενός άνδρα.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top