Θεσσαλονίκη: Κρεμάστηκε από το μπαλκόνι για να ξεφύγει απ' τον σύντροφό της

Ο 40χρονος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν μία γυναίκα 28 ετών για να γλιτώσει την ενδοοικογενειακή βία που υφίσταντο από τον σύντροφό της κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού της για να περάσει απέναντι και να ξεφύγει. 

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον 40χρονο άνδρα για ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Κρίθηκε ένοχος για σωματική βλάβη αλλά κι εξύβριση και καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή. 

Ενδοοικογενειακή βία: Άφαντος ο μπασκετμπολίστας- Δεν ξέρουν πού μένει

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το 28χρονο θύμα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που βίωνε κάτι τέτοιο μιας και η συμπεριφορά του συντρόφου της ήταν κακοποιητική και στο παρελθόν. Κατά την ίδια, όλα ξεκίνησαν λόγω ζήλιας. 

«Με έβριζε χυδαία, με χτυπούσε με σφαλιάρες, με έπιασε από τα χέρια και προσπαθούσα να φύγω, έτρεμα. Έχασα την ισορροπία μου από τα χτυπήματα και τότε έσπασε ένα γυάλινο ποτήρι που ήταν πάνω το τραπεζάκι και έπεσε στο πάτωμα. Θύμωσε ακόμα περισσότερο, με πέταξε πάνω στα γυαλιά. Πήρε μια σκούπα και τη χρησιμοποίησε για να μην φύγω. Με χτύπησε στο κεφάλι και έπεσα στα γυαλιά», είπε η 28χρονη κοπέλα για όσα έζησε. 

Ενδοοικογενειακή βία: Τα θύματα θα αξιολογούν τη βοήθεια του αστυνομικού

«Κρεμάστηκα από το μπαλκόνι για να φτάσω στο απέναντι μπαλκόνι. Δεν μπορούσα όμως», πρόσθεσε ενώ κατέθεσε ότι όσο κινδύνευε κρεμασμένη εκείνος την τραβούσε βίντεο με το κινητό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top