Κορυφώνεται η πασχαλινή έξοδος: Ουρές χιλιομέτρων στην Αττική Οδό

Σταματημένοι πάνω από μισή ώρα οι οδηγοί

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα. Η επιβατική κίνηση στα λιμάνια από την περασμένη Παρασκευή έως τη Μεγάλη Τρίτη είναι αυξημένη κατά 30% σε σχέση με πέρσι. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την Παρασκευή 26-04-2024 μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη 30-04-2024 έχουν διακινηθεί από το λιμάνι του Πειραιά (μόνο από Τζελέπη) 69.663 συμπολίτες μας. Το σύνολο των δρομολογίων είναι οριακά αυξημένο σε σχέση με την περυσινή περίοδο. Εκτιμάται ότι σήμερα θα αναχωρήσουν 25.574 επιβάτες σε 22 δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά. 

Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα: Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία

Από το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά η κίνηση είναι αυξημένη, καθώς σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων των εταιρειών για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 02/05 από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 25.574 αναχωρήσεις επιβατών, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας αναχωρούν 10.870 επιβάτες.

Eυχές για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση

Χθες Μεγάλη Τετάρτη από το λιμάνι του Πειραιά έφυγαν από τον Πειραιά (Τζελέπη) 11 πλοία με 12.405 επιβάτες. 

Έξοδος Πάσχα: Απίστευτες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους της Αττικής.

Τα πιο σημαντικά προβλήματα καταγράφηκαν, λίγα λεπτά μετά τις 13:00, στην Αττική Οδό και στην Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος Χαϊδαρίου. 

Καιρός: Με βροχές θα γιορτάσουμε το Πάσχα – Πότε επιστρέφει η σκόνη

Στο κόκκινο και το ανοδικό ρεύμα του Κηφισού, τμηματικά, από το ύψος του Μοσχάτου. 

Μποτιλιάρισμα καταγράφηκε και στη Λεωφόρο Σχιστού, ενώ τα αυτοκίνητα κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες στο κέντρο της Αθήνας, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Καθυστερήσεις σημειώθηκαν και στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Κηφισίας με τις καθυστερήσεις να αγγίζουν ακόμα και τα 30 λεπτά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top