Τροχαίο Πειραιώς: Μάχη για τη ζωή του δίνει το 5χρονο αγοράκι

Γιαγιά, μητέρα και τα τρία της παιδιά τα θύματα του ατυχήματος

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην οδό Πειραιώς

Τροχαίο Πειραιώς: «Δεν τους είδα», λέει ο οδηγός του αυτοκινήτου

Διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε πέντε άτομα, δύο ενήλικες και τρία παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια γιαγιά, μια μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά της. Η οικογένεια προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, όταν ξαφνικά παρασύρθηκαν από το ΙΧ που οδηγούσε ένας 26χρονος. 

Το πεντάχρονο αγοράκι τραυματίστηκε βαρύτατα και στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα και διασώστες, που του έκαναν ΚΑΡΠΑ στον δρόμο. Στη συνέχεια μετέφεραν το παιδί στο «Τζάνειο», όπου διασωληνώθηκε και από εκεί στο νοσοκομείο Παίδων. 

Αυτοκίνητο στην Πειραιώς παρέσυρε πέντε άτομα, ανάμεσά τους τρία παιδιά

Στο Παίδων νοσηλεύονται και τα δύο αδελφάκια του, δέκα και οχτώ ετών, ενώ η μητέρα τους και η γιαγιά τους νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στον «Ερυθρό».

Μάρτυρες δήλωσαν πως ο οδηγός κατέβηκε αμέσως από το αυτοκίνητο και σε έξαλλη κατάσταση φώναζε «Δεν τους είδα, δεν τους είδα».

Σύμφωνα με τους γιατρούς το επόμενο 48ωρο είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τον 5χρονο, που έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

O οδηγός αναμένεται να περάσει σήμερα το κατώφλι του Εισαγγελέα Πειραιά.  Ο 26χρονος στην κατάθεση του όταν συνελήφθη, φέρεται να υποστήριξε πως οι πεζοί εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά.

Σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top