Τροχαίο Πειραιώς: «Δεν τους είδα», λέει ο οδηγός του αυτοκινήτου

Διασωληνωμένος ο 5χρονος που παρασύρθηκε από το ΙΧ

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται από χθες το βράδυ το 5χρονο αγοράκι, που παρασύρθηκε μαζί με τέσσερα ακόμα άτομα από ΙΧ στην οδό Πειραιώς

Αυτοκίνητο στην Πειραιώς παρέσυρε πέντε άτομα, ανάμεσά τους τρία παιδιά

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 21:30 της Μεγάλης Τετάρτης. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα ΙΧ παρέσυρε πέντε άτομα, δύο γυναίκες, 53 και 33 ετών, και τρία παιδιά, δέκα, οχτώ και πέντε ετών, από τα οποία το ένα τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν αμέσως των πέντε τραυματίες. Ο 5χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο «Τζάνειο», όπου διασωληνώθηκε και από εκεί διακομίστηκε στο «Παίδων». Εκεί νοσηλεύονται και τα άλλα δύο ανήλικα, ενώ οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν στον «Ερυθρό», όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Ο 26χρονος οδηγός του ΙΧ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν τους είδε και βρίσκεται υπό κράτηση. 

Λόγω του σοβαρού τροχαίου η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πειραιώς από το ύψος της ΕΛΑΪΣ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. 

Στο σημείο που έγινε το τροχαίο δεν υπάρχει διάβαση πεζών, η οποία απέχει περίπου 50 μέτρα. Επίσης ο ασφαλτοτάπητας έχει στρωθεί πρόσφατα στο σημείο και ακόμα δεν έχουν γίνει οι διαγραμμίσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top