Απεργία Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Ποιοι θα απεργήσουν

Απεργία έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ για αύριο Μεγάλη Τετάρτη για την εργατική Πρωτομαγιά, αν και η αργία μεταφέρθηκε την Τρίτη του Πάσχα

Απεργία Πρωτομαγιάς: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τη Μ. Τετάρτη

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα ενημέρωση των συνδικάτων στα μέσα μεταφοράς, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Μεγάλη Τετάρτη οι συρμοί μετρό, ηλεκτρικού και τραμ, οι αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ και ο προαστιακός, ενώ τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας και θα κινηθούν από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, ενώ αναμένονται οι ανακοινώσεις των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Τράπεζες: Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά 

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στην Υγεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα υπουργεία, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις εφορίες και τις πολεοδομίες.

Πρωτομαγιά: Απεργούν και οι δημοσιογράφοι

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις συμμετέχουν με απόφαση της ΕΣΗΕΑ και των άλλων οργανώσεων και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 από τις 05.00 π.μ. έως τις 05.00 π.μ. της Μ. Τετάρτης, 1 Μαΐου 2024, απεργούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπόρτερ που εργάζονται στις εφημερίδες και τα περιοδικά.

Απεργία: Χωρίς Μέσα Σταθερής Τροχιάς την Τετάρτη 1 Μαΐου

Στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις και οι δρόμοι σταδιακά θα αρχίσουν να κλείνουν από τις 09:30 το πρωί. 

Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος, της ΑΔΕΔΥ την ίδια ώρα στον πεζόδρομο της Κοραή, ενώ το ΠΑΜΕ, καλεί στις 10:30 το πρωί, στο Σύνταγμα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top