Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που οδηγός παρασύρει και εγκαταλείπει 23χρονη

Πώς έγινε το τροχαίο με παράσυρση πεζής στο Ίλιον

Βίντεο ντοκουμέντο Star

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ένα κορίτσι 23 ετών, αφού ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς γλίτωσε τα χειρότερα. Η νεαρή κοπέλα επιχείρησε να διασχίσει κάθετα δρόμο στο Ίλιον και τη χτύπησε αυτοκίνητο. 

'Ιλιον: Παρέσυρε και εγκατέλειψε 23χρονη που περνούσε από διάβαση

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Βαλεντίνα Καραγεωργίου, ήταν λίγο μετά τις 11:15 το βράδυ της Κυριακής, όταν ο οδηγός έπεσε πάνω στο κορίτσι, την ώρα που διέσχιζε τη διάβαση στη λεωφόρο Θηβών για να περάσει στην Ανδρέα Παπανδρέου.

Η 23χρονη ξεκίνησε να περνάει τη λεωφόρο ενώ το φανάρι ήταν αναμμένο πράσινο για τους πεζούς, όμως στη μέση άναψε κόκκινο, με αποτέλεσμα να την πλησιάσει το διερχόμενο όχημα, να τη χτυπήσει και να την παρασύρει.

Βίντεο από την παράσυρση 23χρονης στο Ίλιον

Ο οδηγός, όμως, αντί να σταματήσει και να βοηθήσει την κοπέλα, ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε, αφήνοντάς τη αβοήθητη. 

Όμως στο σημείο υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας ένας οδηγός ντελίβερι που ακολούθησε το όχημα και ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό. Η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εντοπίσει τον 49χρονο ασυνείδητο οδηγό και να τον συλλάβει.

Η 23χρονη έμεινε για αρκετή ώρα πεσμένη στον δρόμο, μέχρι που περαστικοί την εντόπισαν και έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται προληπτικά στο Αττικό Νοσοκομείο.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top