Τέμπη: Άπλετο φως στην έρευνα ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων

Καρυστιανού: «Ντροπή για τη δικαιοσύνη η αρχειοθέτηση της μήνυσής μας»

Εκδήλωση για την τραγωδία των Τεμπών, όπου μίλησαν συγγενείς θυμάτων, έγινε χθες βράδυ στο Βόλο. Οι ομιλητές ζήτησαν να πέσει άπλετο φως στην έρευνα που γίνεται για τα αίτια του δυστυχήματος. 

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα»

Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο οι συγγενείς των θυμάτων εξέφρασαν για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητά τους να συνεχιστεί ο αγώνας τους.

Τέμπη: «Ξέρουν αυτοί ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο;»

Η κ. Καρυστιανού στην ομιλία της τόνισε ότι ο σύλλογος «Τέμπη 2023», δεν εκπροσωπεί κομματικές σκοπιμότητες, ενώ σε ερώτηση για την πειθαρχική έρευνα που διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη σε βάρος της εισαγγελέως Λάρισας, η οποία απέρριψε μήνυση συγγενών κατά του Χρ. Τριαντόπουλου για το μπάζωμα, η κ. Καρυστιανού τόνισε: 

Τέμπη: «Άναψε φωτιές» ο πρόεδρος του ΟΣΕ για τα ηχητικά

«Ήταν τόσο αδιανόητη η κίνηση της εισαγγελέως Λαρίσης που δεν θα μπορούσε η κ. Αδειλίνη να πράξει διαφορετικά. Η ντροπή για τη δικαιοσύνη ήταν η πρώτη απόφαση για αρχειοθέτηση της μήνυσής μας. Ελπίζουμε η κ. Αδειλίνη να δείξει ένα άλλο πρόσωπο, διαφορετικό. Δε μας ενδιαφέρει να γίνει μια γρήγορη δίκη, μας ενδιαφέρει να γίνει σωστή ανακριτική διαδικασία, για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία. Για εμάς κάθε ημέρα είναι ένας χειρότερος Γολγοθάς. Ελπίζουμε πολύ πολύ γρήγορα να έρθει η τιμωρία για να μπορέσουμε κι εμείς να αναπνέουμε πιο εύκολα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top