Τέμπη: «Άναψε φωτιές» ο πρόεδρος του ΟΣΕ για τα ηχητικά

Νέος γύρος πολιτικής σύγκρουσης

Νέο γύρο πολιτικής σύγκρουσης για την τραγωδία των Τεμπών προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη, ο οποίος μίλησε για μοντάζ στα ηχητικά που είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ αποκαλύπτει ότι «έφυγαν» ηχητικά με e-mail στα στελέχη της επιχείρησης.

Τέμπη: Εγγύηση 900.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου σε στέλεχος ΕΡΓΟΣΕ

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης «βάλλουν» κατά της κυβέρνησης, με το Μέγαρο Μαξίμου να απαντά ότι δεν έγινε μοντάζ στο υλικό.

Τέμπη: «Άναψε φωτιές» ο πρόεδρος του ΟΣΕ για τα ηχητικά

«Άναψε φωτιές» ο πρόεδρος του ΟΣΕ παραδεχόμενος το μοντάζ στις επίμαχες ηχητικές συνομιλίες του σταθμάρχη την επομένη της συγκρουσης, ανέφερε στο ρεπορτάζ του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o Άρης Λάμπος. 

«Απ΄ο,τι έχω καταλάβει, κάποιο κομμάτι της συνομιλίας κόπηκε απο το σύνολο των συνομιλιών που έχουν γραφτεί», ήταν η δήλωσή του.  

Τέμπη: «Άναψε φωτιές» ο πρόεδρος του ΟΣΕ για τα ηχητικά

Ο Παναγιώτης Τερεζάκης γνωρίζει τι πραγματικα ειπώθηκε γιατί είναι απο τους πρώτους που πήραν τις απομαγνητοφωνήσεις. Αποκάλυψε ότι λίγα και συγκεκριμένα στελέχη του Οργανισμού πήραν τις συνομιλίες με  email, συμπλήρωσε o Άρης Λάμπος.

Λυκειάρχης απέβαλε μαθητές γιατί ήθελαν να τραγουδήσουν για τα Τέμπη

Οι δηλώσεις αυτές έδωσαν «πάσα» στην αντιπολίτευση να ανοίξει τη συζήτηση για το ποιος διέρρευσε τα ηχητικά σε συγκεκριμένο μέσο τις πρώτες ώρες μετα το δυστύχημα και ποιος τα επεξεργάστηκε.  

«Δεν υπήρξε μονταζιέρα» απάντησε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
 
Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top