Χαστούκισαν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Πρωτοφανής επίθεση μέσα σε εκκλησία

Χαστούκισαν Βουλευτή Της ΝΔ

Επίθεση δέχθηκε σήμερα το πρωί η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη. 

 βουλευτής της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη

Σύμφωνα με το proininews.gr το πρωί της Κυριακής η κ. Δεληκάρη πήγε στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουρία. Το τέλος της λειτουργίας, μία γυναίκα την πλησίασε, την έβρισε και τη χαστούκισε. 

Η κ. Δεληκάρη διατήρησε την ψυχραιμία της, ενώ όσοι ήταν παρόντες αποδοκίμασαν τη γυναίκα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία της βουλευτού στην εκκλησία. Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αφορμή τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τη χαστούκισε. 

ΝΔ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως «συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία».

«Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο – στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία – δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία», επισημαίνει η ΝΔ.

«Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top