Νίσυρος: Πατέρας κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση του γιου του

Απειλείται με απέλαση γιατί δεν είχε χαρτιά

Ανάστατο είναι το νησί της Νισύρου μετά από την καταγγελία πατέρα από την Αλβανία, ότι δημόσιος υπάλληλος κακοποίησε σεξουαλικά τον 11χρονο γιο του και τώρα κινδυνεύει με απέλαση.

Πειραιάς: Συνελήφθη για τη σεξουαλική κακοποίηση της 5χρονης κόρης του

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 50χρονος, σε βάρος του οποίου έγινε η καταγγελία, απομόνωσε το παιδί σε έναν υπόγειο χώρο, όπου του έδειξε πορνογραφικό υλικό και μια πλαστική ερωτική κούκλα. 

Νίσυρος: Έκανε την καταγγελία και κινδυνεύει με απέλαση

Όπως είπε η δικηγόρος του Θ. Οικονομίδου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας πήγε στις 15 Απριλίου για να κάνει την καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό της Νισύρου. Εκεί οι αστυνομικοί του είπαν πως δεν έχει νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα μας και ότι πιθανόν θα μπλέξει. Του πρότειναν λοιπόν να τα… βρει εξωδικαστικά με τον δημόσιο υπάλληλο. 

25χρονη έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις άνδρες

Παρ’ όλ’ αυτά ο πατέρας δε δίστασε να κάνει επίσημα την καταγγελία για την κακοποίηση του γιου του, ενώ ο καταγγελλόμενος φέρεται, ενώ αρχικά αρνούταν τα πάντα, στη συνέχεια να ζήτησε συγγνώμη. Οι αστυνομικοί έστειλαν τον πατέρα και τον γιο στην αστυνομική διεύθυνση της Κω, ώστε να εξετάσει το παιδί και παιδοψυχολόγος. Παρ’ όλ’ αυτά όταν επέστρεψαν κάλεσαν τον πατέρα στο τμήμα και τον κράτησαν αρκετές ώρες γιατί δεν είχε χαρτιά και έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων του νησιού τον άφησαν ελεύθερο. 

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του πατέρα, είχε κάνει την αίτηση για να βγάλει άδεια παραμονής στη χώρα μας πριν από ένα μήνα, όμως η διαδικασία είχε κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και δεν του είχε ολοκληρωθεί το αίτημά του. Έτσι χθες τον κάλεσαν και πάλι στο αστυνομικό τμήμα και το επέδωσαν την απόφαση απέλασής του από το νησί. 

Αλεξανδρούπολη: 64χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 8χρονη - Είναι γείτονες

Νίσυρος: Ο καταγγελλόμενος απειλούσε ότι θα ελεγχθούν όλοι οι αλλοδαποί 

Η δικηγόρος του πατέρα αποκάλυψε επίσης πως όταν ο καταγγελλόμενος έμαθε για την καταγγελία απειλούσε ότι θα ελεγχθούν όλοι οι αλλοδαποί που μένουν στο νησί για να διαπιστωθεί αν είναι νόμιμοι. 

Λάρισα: Στη φυλακή ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια της κόρης του

Ο ίδιος μάλιστα δεν έχει συλληφθεί, αλλά έφυγε από τη Νίσυρο και πλέον διαμένει στη Ρόδο, γιατί όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, κάποιοι επιχείρησαν να κάψουν το αυτοκίνητό του και ο ίδιος κινδυνεύει. 

Εντύπωση επίσης έχει προκαλέσει το γεγονός ότι οι αστυνομικοί ερεύνησαν μόνο το αυτοκίνητο του καταγγελλόμενου και όχι το σπίτι του, γιατί δεν έχει πάει ακόμα στο νησί δικαστικός λειτουργός. 

Νίσυρος: «Υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες για τον ίδιο άνθρωπο»

Όπως είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κ. Γιαννόπουλος, υπάρχουν καταγγελίες για τέσσερα ανήλικα που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση. Τα παιδιά φέρεται να έχουν περιγράψει πως ο 50χρονος κάλεσε τα παιδιά μέσα στο σπίτι του για να τους δείξει κάποιες καρέκλες μασάζ που είχε. Εκεί τους έβαλε να δουν πορνογραφικό υλικό, ενώ υπήρχαν και σεξουαλικά βοηθήματα. 

Βιασμός 14χρονης Ρέθυμνο: «Ψάξτε στο κινητό της κόρης μου»

Ο Γιώργος Σόμπολος, ο οποίος βρίσκεται στη Νίσυρο είπε πως οι γονείς 11 συνολικά παιδιών αναφέρουν ότι ο καταγγελλόμενος έχει κάνει παρόμοια πράγματα και στα παιδιά τους. Οι δέκα μάλιστα από αυτούς είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και ο ένας διστάζει γιατί φοβάται τη διαπόμπευση. 

Προφυλακιστέος ο 78χρονος που κατηγορείται για βιασμό της εγγονής του

Πάντως και ο διευθυντής του Γυμνασίου του νησιού, είπε στην εκπομπή πως η υπόθεση έχει μεγαλύτερες προεκτάσεις, ενώ έστειλε μήνυμα στους γονείς και τα παιδιά που έχουν υποστεί κάτι παρόμοιο με το 11χρονο αγόρι να μιλήσουν και να μην ντρέπονται, γιατί η ντροπή είναι αυτή που θρέφει τους κακοποιητές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top