Γλυφάδα: «Μη φωνάξεις τους αστυνομικούς, θα σε σκοτώσω»

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει επίθεση που δέχθηκε νεαρή από τον σύντροφό της

Συγκλονίζει η μαρτυρία γυναίκας που πρόσφερε βοήθεια στην νεαρή κοπέλα, όταν δέχθηκε επίθεση από τον σύντροφό της στη Γλυφάδα. Ο δράστης όταν είδε την αστυνομία κλειδώθηκε στο διαμέρισμά του και αυτοκτόνησε με ένα όπλο.

Γλυφάδα: Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και βρήκαν νεκρό τον 29χρονο

Γλυφάδα: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την επίθεση του αυτόχειρα στη σύντροφό του 

Η κυρία Ανδρικοπουλου ήταν η γυναίκα στην οποία κατέφυγε η 21χρονη θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της στη Γλυφάδα. Έζησε από κοντα σκηνές που παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία.

«Η κοπέλα ηταν εδω πεσμενη κατω στην γλάστρα την χτυπούσε, φώναζε οχι δεν ερχομαι μέσα προσπαθούσε να την σύρει μέσα. Με το που είδε η κοπέλα οτι άνοιξα, μπήκε η κοπέλα μέσα και άρχισα να του μιλάω ήρεμα», είπε. 

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 4 το απόγευμα στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Ικάρων. Οι γείτονες ακούν κραυγές βοήθειας. Βγαίνουν έξω και βλέπουν τον 29ρονο να χτυπά την 21ενός ετών σύντροφό του. 

Γλυφάδα: Άνδρας αυτοκτόνησε μετά από καβγά με τη σύζυγό του

«Μη φωνάξεις τους αστυνομικούς, θα σε σκοτώσω» 

Στο σημείο φτάνουν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, οι οποίοι ανεβαίνουν στον 4ο όροφο όπου είχε ανέβει ο δράστης με τη σύντροφό του.  

«Πρόσεξε καλά της λέει, μην επικοικωνήσεις και δω τίποτα αστυνομικούς της λέει θα σε σκοτώσω με το όπλο». 

Όταν ο δράστης είδε τους αστυνομικούς, αμέσως μπήκε μέσα στο διαμέρισμά του, κλείδωσε την πόρτα, οι αστυνομικοί του φωναζαν να βγει... η κοπέλα τους έλεγε οτι μπορεί να κάνει κακό. Πήραν εντολή από τον εισαγγελέα, έσπασαν την πόρτα, πέρασαν στο εσωτερικό και βρήκαν τον άνδρα νεκρό. Είχε αυτοπυροβοληθεί με ένα όπλο που είχε στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν την σοκαριμένη κοπέλα στην υποδιεύθυνση ασφαλείας βορειοανατολικής Αττικής όπου έδωσε κατάθεση για πολλές ώρες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top