Σέρρες: «Πήγα στην αστυνομία με μώλωπες και δεν έκαναν τίποτα»

28χρονη στις Σέρρες πήδηξε από τον δεύτερο όροφο για να γλιτώσει

Για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της μίλησε μια 28χρονη από τις Σέρρες, η οποία πήδηξε από τον δεύτερο όροφο για να γλιτώσει. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το περιστατικό έγινε στις 29 Δεκεμβρίου 2023 και αφορμή ήταν ότι εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

«Μετά τον θάνατο της Κυριακής, πάτησα το panic button αλλά δε λειτούργησε»

«Μου είπε να πάω από το σπίτι που μέναμε μαζί για να πάρω τα πράγματά μου. Εκεί, μου πήρε το κινητό μου τηλέφωνο και με οδήγησε στο διαμέρισμα. Με κλείδωσε και άρχισε να με χτυπά. Πήγε να με στραγγαλίσει, αιμορραγούσα από το στόμα», είπε η γυναίκα και πρόσθεσε:

«Μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου και με κατέγραφε με το κινητό του, ενώ με απείλησε ότι αν δεν το έκανα θα με σκότωνε με το όπλο που είχε στο σπίτι».

«Πήγα στην αστυνομία, κατήγγειλα κακοποίηση και δεν ήξεραν τι να κάνουν»

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο άνδρας πήρε μια γκλίτσα και άρχισε να την πιέζει στον λαιμό, προσπαθώντας να τη στραγγαλίσει. 

Η 28χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του, βγήκε στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου και έπεσε στον πρώτο όροφο, όπου της άνοιξαν οι γείτονες και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Παρ’ όλ’ αυτά, όπως κατήγγειλε οι αστυνομικοί αν και την είδαν με μώλωπες και πληγές στο σώμα και σημάδια στραγγαλισμού στον λαιμό δεν την έστειλαν να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια, με αποτέλεσμα ο πρώην σύντροφός της να κυκλοφορεί ελεύθερος και να κάνει τη ζωή του. 

«Γλίτωσα από σίγουρη δολοφονία. Θα μπορούσα να είμαι μία ακόμα Κυριακή. Το πρόβλημα στη χώρα μας είναι ότι οι δολοφόνοι συλλαμβάνονται αφού γίνουν δολοφόνοι και όχι πριν», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top