Μαρτυρία - μυστήριο για το φoνικό της Ηλιούπολης: Είδαν άνδρα στην ταράτσα

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ηλιούπολη

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Ηλιούπολη. Μητέρα και γιός βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους με τραύματα απο καραμπίνα. Άνδρες του ανθρωποκτονιών εξετάζουν το σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του και μετά από αρκετές ώρες, ίσως και μέρες, να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο γιός έπαιρνε αναβολικά χάπια, όμως δε φαίνεται να ακολουθούσε αγωγή για κάποιο ψυχιατρικό νόσημα.

Ηλιούπολη: Τα σκισμένα ρούχα και το αίμα που βρέθηκε στους τοίχους

Πέπλο μυστηρίου στο φονικό της Ηλιούπολης

Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας στην Ηλιούπολη. Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το STAR φαίνεται η άτυχη μητέρα και ο γιος της που βρέθηκαν νεκροί σε διαφορετικά δωμάτια με την καραμπίνα σε απόσταση και από τους δύο. Την υπόθεση καλύπτει πέπλο μυστηρίου.

Η γειτονιά είχε χάσει τα ίχνη τους, όπως και η ηλικιωμένη γιαγιά της οικογένειας. Κάλεσε τους συγγενείς στην Αλεξανδρούπολη. Η δυσωδία από τον χώρο ενίσχυε το κακό σενάριο. Όταν κλειδαράς άνοιξε την πόρτα, αποκαλύφθηκε η φρίκη...

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο 36χρονος που βρέθηκε νεκρός με τη μητέρα του

Ο γιος νεκρός, χωρίς ρούχα πάνω στο κρεβάτι της μητέρας κι εκείνη νεκρή στην πολυθρόνα με τραύμα στο κεφάλι. Την προηγούμενη Παρασκευή η γειτονιά είχε ακούσει κάτι που έμοιαζε με πυροβολισμούς. 

«Ακούσαμε αλλά μπορεί να ήταν και πυροτεχνήματα», λένε γείτονες. 

Οι άνδρες του ανθρωποκτονιών από το βράδυ της Τετάρτης 10/4 συλλέγουν στοιχεία μέσα απο το αναστατωμένο διαμέρισμα. Αντίκρισαν πεταμένα αντικείμενα, η τηλεόραση σπασμένη στο πάτωμα και παντού κηλίδες αίματος. Είτε προηγήθηκε καυγάς, είτε ο γιος στηριζόταν απο τα αντικείμενα, ενώ αιμαρρογούσε.

Ηλιούπολη: Η μαρτυρία που περιπλέκει κι άλλο την υπόθεση 

Λίγες ώρες πριν το φονικό, με τους γείτονες να μιλούν για Πέμπτη ή Παρασκευή, είδαν στην ταράτσα του σπιτιού έναν άνδρα νεαρό ηλικίας κάτω των 40, μαυροφορεμένο, να περιφέρεται με ένα σακίδιο στην πλάτη.

Τους κίνησε την περιέργεια. Πρόκειται για μια μαρτυρία που δεν περνά απαρατήρητη από την ασφάλεια, παρά το γεγονός ότι ήδη έχουν συλλέξει τα κομμάτια του παζλ. Προφανώς και εξετάζουν ποιος είναι.

Μπορεί να είναι κάποιος που ξέρει στοιχεία για το έκλημα, μπορεί όμως να είναι και ο ίδιος ο γιος.

Ηλιούπολη: Είχε τη μάνα του νεκρή στο σπίτι για 24 έως 48 ώρες

Το ανθρωποκτονιών βάζει στο τραπέζι ως το επικρατέστρερο σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του. Για τουλάχιστον 24 με 48 ώρες περιφερόταν στον χώρο δίπλα στο άψυχο κορμί της και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και αυτοπυροβολήθηκε στο μάγουλο. Περπάτησε μέχρι το κρεβάτι όπου και κατέληξε.

Ο 36χρονος είχε... περίεργη συμπεριφορά. Γείτονες κάνουν λόγο για ήσυχη οικογένεια που σπάνια είχε καυγάδες. Πριν πολλά χρόνια διατηρούσαν μίνι μάρκετ δίπλα στο σπίτι τους το οποίο και έκλεισαν ενώ δούλευαν σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών με τηλεργασία.

Ανατροπή στην Ηλιούπολη: Επικρατέστερο σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα

Η εικόνα που έβλεπαν συνήθως οι γείτονες και τους είχε κινήσει την περιέργεια ήταν τον γιο να κάθεται στο μπαλκόνι για ώρες ή να κάνει ηλιοθεραπεία στην ταράτσα.

Ο πατέρας της οικογένειας είχε φύγει απο τη ζωή πριν περίπου 5 χρόνια. Ήταν κυνηγός και η καραμπίνα του φονικού άνηκε νόμιμα σε εκείνον.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top