Ηλιούπολη: Ποιος είναι ο 36χρονος που βρέθηκε νεκρός με τη μητέρα του

Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε; - Έλειπε το μισό κρανίο από τη γυναίκα

Ηλιούπολη: Αυτός Είναι Ο 36χρονος Που Βρέθηκε Νεκρός

Σε σοκ βρίσκεται η γειτονιά στην Ηλιούπολη, όπου χθες το βράδυ εντοπίστηκαν νεκροί μητέρα και γιος μέσα στο διαμέρισμά τους. 

Ανατροπή στην Ηλιούπολη: Επικρατέστερο σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα

Η 63χρονη γυναίκα βρέθηκε καθισμένη σε μια καρέκλα. Είχε πυροβοληθεί στον κρόταφο και, σύμφωνα με πληροφορίες, έλειπε το μισό της κρανίο. Ο 36χρονος γιος της βρέθηκε ξαπλωμένος στο κρεβάτι του, ολόγυμνος με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο μάγουλο και τη γνάθο. 

Στο διαμέρισμα υπήρχε μια καραμπίνα, η οποία άνηκε στον πατέρα του 36χρονου, που έχει φύγει από τη ζωή μετά από ανακοπή. Η καραμπίνα όμως βρέθηκε σε άλλο δωμάτιο, μακριά από τις δύο σορούς, κάτι που αρχικά είχε προβληματίσει τους αστυνομικούς, οι οποίοι εξέταζαν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται ένα τρίτο πρόσωπο. 

Ηλιούπολη: Ο μυστηριώδης άνδρας με τα μαύρα και οι πυροβολισμοί

Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή έφεραν την ανατροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος βρέθηκε σε ακαμψία, που σημαίνει ότι πέθανε λίγες ώρες πριν εντοπιστεί από τους αστυνομικούς. Αντίθετα η μητέρα του εκτιμάται ότι ξεψύχησε πιθανόν έως και τουλάχιστον τρεις μέρες νωρίτερα. 

Ηλιούπολη: Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε καρέκλα με μια σφαίρα στο κεφάλι

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών περιμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης της καραμπίνας που βρέθηκε, αλλά και την ανάλυση του δείγματος που ελήφθη από τα χέρια του 36χρονου, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας, κάτι που θα επιβεβαιώσει αν όντως πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top