Συνελήφθη 14χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα 13χρονη!   

Αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της η μαθήτρια  

Μια απίστευτη είδηση έρχεται από τη βόρεια Ελλάδα, όπου συνελήφθη  μαθητής 14 ετών για εκδικητική πορνογραφία! Θύμα ένα κορίτσι μόλις 13 ετών το οποίο εκδήλωσε  τάσεις αυτοκτονίας όταν έμαθε ότι εκτέθηκε με αυτό τον τρόπο. 

«Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει φωτογραφίες μου»

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η Λευκή Γεωργάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o 14χρονος μαθητής συνελήφθη σήμερα το πρωί, ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Τα δύο παιδιά είχαν αναπτύξει μια διαδικτυακή σχέση επικοινωνούσαν σε πλατφόρμα. Κάποια στιγμή ο μαθητής έπεισε την 13χρόνη να του στείλει φωτογραφίες, αλλά και ένα βίντεο με ευαίσθητο περιεχόμενο. 

Νέα υπόθεση revenge porn: «Μου έλεγε βγάζω λεφτά με τις φωτογραφίες σου»

Η μικρή πίστευε ότι όλο αυτό ήταν ένα ρομαντικό στάδιο της εφηβείας, αλλά ο μαθητής περήφανος για την πράξη του μοίραζε τις φωτογραφίες και το υλικό που είχε σε συμμαθητές του στο σχολείο αλλά και σε εξωσχολικούς. 

Όταν η 13χρονη πληροφορήθηκε τι γίνεται αποπειράθηκε .α αυτοκτονήσει και όχι μια φορά. Οι γονείς του κοριτσιού απευθύνθηκαν σε ειδικούς και το  παιδί αποκάλυψε το δράμα που ζούσε. Άμεσα έγινε καταγγελία. Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας εντόπισε και συνέλαβε το αγόρι.

Παιανία: Έστειλε γυμνές φωτογραφίες της 17χρονης φίλης του στον θείο της

Ο 14χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κοινοποίηση εικόνων που αφορούν γενετήσια ζωή άλλου ατόμου, αλλά και για κατοχή και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας. 

Το αγόρι κρατείται, δεν αφέθηκε ελεύθερο και αύριο θα απολογηθεί στον Εισαγγελέα. Πολύ πιθανό είναι να ασκηθεί δίωξη και στους γονείς του 14χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top