«Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει φωτογραφίες μου»

Νέο πολύ σοβαρό περιστατικό revenge porn στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη στις 25 Μαρτίου 40χρονος στη Θεσσαλονίκη, καθώς τον κατήγγειλε η σύζυγός του  για ενδοοικογενειακή βία αλλά και για εκδικητική πορνογραφία. 

Το περιστατικό συνέβη στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης. Όπως δημοσιεύει το grtimes.gr, η 40χρονη κατήγγειλε ότι ο φερόμενος ως δράστης την άρπαξε από τον λαιμό και την πέταξε πάνω σε ένα έπιπλο του μπάνιου και στη συνέχεια ενώ εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει, την έσυρε περίπου δύο μέτρα, έως την εξώπορτα της οικίας τους.

Νέα υπόθεση revenge porn: «Μου έλεγε βγάζω λεφτά με τις φωτογραφίες σου»

Επιπλέον, και τον Μάη του 2023, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, ο άνδρας της επιτέθηκε προκαλώντας της μώλωπες και δαγκώνοντας αυτήν.

Εκτός αυτών, απειλούσε ότι θα βλάψει και τις κόρες της 40χρονης, από προηγούμενο γάμο της, αλλά και θα δημοσιεύσει προσωπικές φωτογραφίες της που απέσπασε με άγνωστο τρόπο από μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Θεσσαλονίκη: Ζήλεια και αλκοόλ οι αιτίες των τσακωμών 

Το ζευγάρι συγκατοικεί εδώ και πέντε χρόνια, ενώ όπως λέει η 40χρονη τα προβλήματα ξεκίνησαν από τον πρώτο καιρό. 

Η ζήλια του σε συνδυασμό με την καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ είχε σαν αποτέλεσμα την κατά καιρούς σωματική της κακοποίηση και την καθημερινή λεκτική και ψυχολογική της κακοποίηση, όπως αναφέρε.

Ανδρομάχη για revenge porn: «Θα έπρεπε να έχω μιλήσει στους γονείς μου»

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει 

Η εισαγγελέας απήγγειλε στον φερόμενο ως δράστη τις εξής κατηγορίες: Σωματική βλάβη σε βάρος συντρόφου κατά τη διάρκεια της συμβίωσης, κατ’ εξακολούθηση και εκδικητική πορνογραφία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top