Κασιδιάρης: Έδωσε εξηγήσεις για τους Σπαρτιάτες στον Άρειο Πάγο ως ύποπτος

Στο πλαίσιο της έρευνας μετά τις καταγγελίες Στίγκα.  

«Σπαρτιάτες»: Το video του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star (21/11/2023)  για την απόφαση της Βουλής για άρση ασυλίας 11 βουλευτών

Εξηγήσεις ως ύποπτος για την κατηγορία ότι υπήρξε ο ηθικός αυτουργός στην εξαπάτηση των εκλογέων που ψήφισαν το κόμμα των Σπαρτιατών, έδωσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Με χειροπέδες ορκίστηκε ο Κασιδιάρης δημοτικός σύμβουλος

Οι εξηγήσεις δόθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε μετά τις δημόσιες καταγγελίες του επικεφαλής του κόμματος των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα για Greek Mafia και για «Δον Κορλεόνε».

Στις ανωμοτι εξηγήσεις του ο Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται να υποστήριξε ότι δεν υπήρξε προγενέστερος σχεδιασμός για να δημιουργήσει κόμμα-κέλυφος, καθώς δεν χωρά σε λογική ότι είχε δημιουργήσει «ένα υβρίδιο» κόντρα στη δική του υποψηφιότητα. Επίσης υποστήριξε ότι η στήριξη του στο κόμμα των Σπαρτιατών υπήρξε δημόσια. και δεν εξαπάτησε κανένα ψηφοφόρο.


Σπαρτιάτες: Καλούνται από τον Άρειο Πάγο ως ύποπτοι εξαπάτησης 11 βουλευτές

Οι ανωμοτί εξηγήσεις του Κασιδιάρη κλείνουν τον κύκλο των υπόπτων και η έρευνα μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς πλέον η ανώτατη εισαγγελέας θα αξιολογήσει το αποδεικτικό υλικό και θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top