Πυροβολισμοί στο Κολωνάκι: Μαρτυρίες στο STAR για την αιματηρή συμπλοκή

«Είδα έναν τραυματία με αίματα στο κεφάλι»

Μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων για το αιματηρό περιστατικό που έγινε έξω από μπαρ στο Κολωνάκι παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Οι αστυνομικοί βρήκαν το όπλο που ο δράστης είχε κρύψει, ενώ τα θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πυροβολισμοί στο Κολωνάκι: Εντοπίστηκε στο Μενίδι ο δράστης και το όπλο του

Μαρτυρίες από τη συμπλοκή στο Κολωνάκι 

Τα αίματα στα σκαλιά της πολυκατοικίας στην οδο Αναγνωστοπούλου μαρτυρούν τι έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον πιο κεντρικό δρόμο του Κολωνακίου. Όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά μεταξύ θαμώνων σε ένα από τα μπαρ της περιοχής. Πολύ γρήγορα η ένταση μεταφέρθηκε έξω από το κατάστημα.

«Ο ένας έβγαλε όπλο, χτύπησε με το κοντάκι τον άλλο, βάρεσε και 2 πιστολιές βρέθηκαν 2 κάλυκες», λέει κάτοικος της περιοχής. 

Η άγρια συμπλοκή ξεκίνησε έξω από ένα μπαράκι κοντά στην οδό Αναγνωστοπούλου, στη συνέχεια κατέληξε στην οδό Ηρακλείτου όπου οι αστυνομικοί βρήκαν αιμόφυρτο το ένα από τα θυματα. 

Κολωνάκι: Σφαίρες καρφώθηκαν σε αυτοκίνητα

Οι θαμώνες του μπαρ, ακούγοντας τις φωνές και τους πυροβολισμούς πανικοβλήθηκαν και έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί. 

«Ένας πανικός, ξέρεις όπως γίνεται πάντα, όλοι έμειναν άφωνοι να δούνε τι και πως... Βγήκανε όλοι στον δρόμο και έναν τραυματία είδα που ήταν με αίματα στο κεφάλι.... Κάπου τσακωθήκανε μεταξύ τους κάποιες παρέες και βγήκαν να καθαρίσου», αποκαλύπτει στο STAR αυτόπτης μάρτυρας. 

Ο δράστης εντοπίστηκε στο Ζεφύρι

Οι σφαίρες καρφώθηκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όσο για τον δράστη του επεισοδίου, θαμώνες έδωσαν την περιγραφή του αυτοκινήτου του και των χαρακτηριστικών του. Λίγο αργότερα ο 41χρονος εντοπίστηκε στο Ζεφύρι μαζί με τη φίλη του. Ένα όπλο, πιθανότατα της συμπλοκής, βρέθηκε κρυμένο κάτω από το κάθισμα ενώ η 39χρονη είχε στην κατοχή της μικροποσότητα κοκαΐνης.

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top