Νοσοκομείο Κορίνθου: Άγρια επίθεση σε αστυνομικό

Για μία παρατήρηση για το πάρκινγκ

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα

Νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικό που τους έκανε παρατήρηση για το πάρκινγκ και τον τραυμάτισαν με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όμως δεν ειναι το μοναδικό περιστατικό βίας, καθώς νοσηλευτές και γιατροί έχουν δεχθεί ανάλογες επιθέσεις.

Νοσοκομείο Μεταξά: Παρίστανε τη νοσοκόμα κι έκλεβε ασθενείς και συνοδούς

Την παραμονή της 25ης Μαρτίου, αστυνομικός ο οποίος κλήθηκε με  συναδέλφους του στο σημείο, δέχθηκε άγρια επίθεση.

«Είχαν μαζευτεί είκοσι άτομα και διαμαρτυρήθηκαν οι ασθενείς. Πήγαν και τους απομάκρυναν, και μόλις τους είπαν να απομακρύνουν κάτω και τα οχήματα τους, έγινε σύρραξη και χτύπησαν τον συνάδελφό μου» αναφέρει ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας Χρήστος Βλαχοπάνος.

Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη. Μάλιστα αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό, καθώς νοσηλεύτρια έχει δεχθεί επίθεση για ασήμαντη αφορμή.

 Ο Βαγγέλης Γκούμας με την κάμερα του Star βρέθηκε στον καταυλισμό Ρομά στα Εξαμίλια. Όπως λένε κάτοικοι, οι δράστες δεν είναι απο τον συγκεκριμενο καταυλισμό. Παρόλα αυτά εξηγούν για ποιο λόγο έρχονται σε αντιπαράθεση με γιατρούς και διασώστες. Όπως καταγγέλλουν, αναγκάζονται να περιμένουν περισσότερο από τους άλλους ασθενείς.

Νοσοκομείο Κορίνθου: Άγρια επίθεση σε αστυνομικό

Οι αστυνομικοί ζητουν ενίσχυση καθώς όπως λένε χαρακτηριστικά η εγκληματικότητα «χτυπάει κόκκινο» στην Κόρινθο.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top