Έμαθε ότι είναι υιοθετημένος και βρήκε την οικογένειά του μέσω τράπεζας DNA

Ο κ. Στέλιος περιγράφει πώς βρήκε την αδελφή του μέσω διεθνούς πλατφόρμας

Ο Στέλιος Καλκανάκος αποφάσισε να μοιραστεί την απίστευτη ιστορία ζωής του στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» και περιέγραψε πως βρήκε την αδελφή του μετά από πέντε ολόκληρες δεκαετίες. 

«Σε ηλικία 6 ετών ήρθαν στο χωριό να μας κάνουν εμβόλιο κι έμαθα με πάρα πολύ δυσάρεστο τρόπο ότι είμαι υιοθετημένος», λέει ο ίδιος στην αφήγηση της ιστορίας ζωής του.

Έμαθε Ότι Υιοθετήθηκε - Βρήκε Την Αδελφή Του Σε Τράπεζα DNA

«Στα 18 μου χρόνια πήγα στο βρεφοκομείο Αθηνών για να αναζητήσω τις ρίζες μου, τη βιολογική μου οικογένεια. Χωρίς αποτέλεσμα. Έκανα test dna και το έβαλα σε μια διεθνή πλατφόρμα στην Αμερική. Είχε κάνει το ίδιο και η μικρή μου αδερφή και έτσι κατάφερα να βγάλω μια άκρη», λέει για το πως εντόπισε μέλος της οικογένειάς του. 

«Έτσι συναντήθηκα για πρώτη φορά με την αδερφή μου»

Ο κ. Καλκανάκος συνεχίζει την αφήγηση της ιστορίας ζωής του περιγράφοντας πώς συνάντησε για πρώτη φορά από κοντά την αδερφή του, την οποία εντόπισε μέσω τράπεζας DNA. 

«Πριν πέντε χρόνια έλαβα ένα μήνυμα στο κινητό μου, το οποίο ήταν από την αδερφή μου που είχε κάνει επίσης dna. Ήθελε να συναντηθούμε, μετά από τρεις μήνες ήρθε στην Αθήνα κι έτσι έμαθα ότι έχω κι άλλα, ετεροθαλή αδέρφια. Στο σύνολο είμαστε οκτώ παιδιά.

Όταν ήμουν τεσσάρων χρονών, η νονά της μικρής μου αδερφής με παρέδωσε σε έναν παπά στο Αιγάλεω κι εκείνος με έδωσε στο βρεφοκομείο Αθηνών. Υιοθετήθηκα νόμιμα στη Μάνη». 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Ζήνα το βράδυ»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top