Κολωνός: Ένταση στη δίκη - Το ξέσπασμα της μητέρας της 12χρονης

Γιατί την απέβαλαν από την αίθουσα

Το ξέσπασμα της μητέρας της 12χρονης στη δίκη / Βίντεο Mega

Ένταση επικράτησε την Τετάρτη στη δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό

Κολωνός: Η αντίδραση της 12χρονης όταν έμαθε την πρόταση της εισαγγελέως

Η δίκη συνεχίστηκε με την αγόρευση της συνηγόρου υπεράσπισης του βασικού κατηγορούμενου Η.Μ., για τον οποίο η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωσή του για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας.

Κολωνός: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι ένα παιδί επέλεξε να εκδίδεται;»

Η αγόρευση της δικηγόρου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μητέρας της 12χρονης, επίσης κατηγορούμενης στην υπόθεση.

Η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό

Η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Τατιάνα Μπόλαρη)

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα λόγια της συνηγόρου προκάλεσαν την οργή της γυναίκας, η οποία ξέσπασε και της πέταξε έναν μαρκαδόρο. Το αντικείμενο φέρεται να πέτυχε συνάδελφό της συνηγόρου και όχι την ίδια.

Η συμπεριφορά της μητέρας είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή της από τη δικαστική αίθουσα.

Kολωνός: «Έχω μέσα μου θυμό» - Συγκλονίζει η αδελφή της 12χρονης

Θέση στην πρόταση της εισαγγελέως για αθώωση του Η.Μ., αλλά και τα όσα έχουν ακουστεί στη δικαστική αίθουσα για τη 12χρονη πήρε η αδελφή της. Η κοπέλα ξέσπασε κατά της ελληνικής δικαιοσύνης και στήριξε την ανήλικη αδελφή της: 

«Έχω μέσα μου στενοχώρια, αλλά και οργή. Θυμό. Γιατί πιστέψαμε στη Δικαιοσύνη. Αλλά η μαμά μου παραμένει στη φυλακή, όχι με στοιχεία, αλλά με θεωρίες συνωμοσίας. Σκέτη απογοήτευση. Σου βιάζεται η αδελφούλα σου, ένα μωρό, από τόσα άτομα. Και το τέρας υποστηρίζει πως ήταν ερωτευμένος και συνευρέθηκε μαζί της τέσσερις φορές, λες και είναι φυσιολογικό. 

Η εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθεί για τον βιασμό, ενώ η αδελφή μου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον βιασμό της. Ότι την απείλησε. Ότι της έδειξε τα όπλα που είχε. Αλλά όχι. Δεν είναι βιαστής… είναι "ερωτευμένος"! Μιλάμε για έρωτα! Με 43 χρόνια διαφορά ηλικίας! Μήπως η κ. εισαγγελέας είναι ο καλός Σαμαρείτης της πορνείας που τη βοηθούσε να βρει καλούς πελάτες στην γειτονιά;

Μιλάμε για συναίνεση όταν την κατέβαζε στο υπόγειο και ασελγούσε στο κορμάκι της, παρά τις φωνές και την προσπάθεια της να ξεφύγει; Όταν της έβαλε το όπλο στον κρόταφο και την απείλησε ότι εάν μιλήσει θα σκοτώσει πρώτα την οικογένεια της και ύστερα εκείνη; Η μητέρα μας είναι αθώα. Όταν έχεις πέντε παιδιά, ναι, συμβαίνει. Μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Άνθρωπος είσαι. Αυτό δε σημαίνει ότι πουλάς το σπλάχνο σου.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη μητέρα μας από εμάς. Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη στη μικρή μου αδελφή γιατί αποτύχαμε σαν χώρα, σαν Δικαιοσύνη. Συγγνώμη μικρή μου που "τρως" το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Που άνοιξες την ψυχή σου για να πουν ότι από αφέλεια βγήκες στην πορνεία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top