Ελευσίνα: Καταδίωξε λυσσαλέα την πρώην σύντροφό του - Την εμβόλισε 7 φορές

Βίντεο - ντοκουμέντο από την καταδίωξη φέρνει στο φως το STAR

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε στην Ελευσίνα φέρνει στο φως το STAR. Άνδρας παρακολούθησε την πρώην σύντροφο του, την καταδίωξε με το αυτοκίνητό του, την εμβόλισε και στη συνέχεια της επιτέθηκε. Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταδίωξη των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής. 

Καταδίωξη στην Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί με 100 κιλά χασίς

Λυσσαλέα καταδίωξη μητέρας στην Ελευσίνα

«Η γυναίκα βγήκε από το σπίτι της για να πάει στην δουλειά της. Εκείνος ξεκίνησε να την καταδιώκει με το όχημα του που βλέπετε στη φωτογραφία. Οι φθορές και στα δυο αυτοκίνητα είναι από τους 7 εμβολισμούς που προκάλεσε ο δράστης. Την τράκαρε για να την ακινητοποιήσει», λέει στη δημοσιογράφο Κατερίνα Ρίστα αυτόπτης μάρτυρας. 

Η καταδίωξη συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά. Τελικά κατάφερε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό της στην οδό Ωκεανιδών. Με αστραπιαίες κινήσεις κατέβηκε από το όχημα του και εισέβαλλε στο δικό της μέσα από το παράθυρο.

Άγρια καταδίωξη στη Λιοσίων: Του πυροβόλησαν τα λάστιχα

«Με χτύπησε γιατί ήθελα να χωρίσουμε»

Η γυναίκα που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύπτει στο STAR: «Λογομαήσαμε κι άρχισε να με κυνηγάει. Του είχα πει να χωρίσουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμουν κακοποιητική συμπεριφορά από εκείνον. Με έχει πιάσει και από τον λαιμό. Προσπάθησα να πατήσω το panic button που μου είχαν εγκαταστήσει οι αστυνομικοί στο κινητό μου αλλά από την ταραχή μου δεν τα κατάφερα», παραδέχεται. 

Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς πάνω σε ταράτσα. 

Η γυναίκα πήγε στην αστυνομία για να τον καταγγείλει αμέσως μετά το περιστατικό. Εκείνος πέρασε με το όχημα του έξω από το τμήμα για να την εντοπίσει. Μόλις τον είδαν οι αστυνομικοί άρχισαν να τον καταδιώκουν σε Ελευσίνα και Μάνδρα, όπως φαίνεται και στο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το STAR.

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 20χρονος Ρομά

Ο 44χρονος έφτασε μέχρι το σπίτι του και άρχισε να πηδάει από ταράτσα σε ταράτσα. Τελικά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top