Καταδίωξη στην Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί με 100 κιλά χασίς

Το υπηρεσιακό όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από τροχαίο

Καταδίωξη στην Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί κι ένας ιδιώτης αλλοδαπός με 100 κιλά χασίς- βίντεο ΕΡΤ

Δύο αστυνομικοί και ένας ιδιώτης αλλοδαπός συνελήφθησαν, μετά από αστυνομική καταδίωξη στην Ηγουμενίτσα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν πάνω από 102 κιλά κάνναβης.

Οι συνάδελφοί τους στο τμήμα της Δίωξης τους υποψιάζονταν από καιρό και χθες τα ξημερώματα, έκαναν σήμα στον αστυνομικό που οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με συνεπιβάτη τον ιδιώτη να σταματήσει, προκειμένου να γίνει έλεγχος. Εκείνος όμως, συνέχισε την πορεία του μέσα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, μη υπακούοντας στα φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών και μετά από λίγο ακινητοποιήθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Στον έλεγχο που ακολούθησε εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 102 κιλών και 670 γραμμαρίων.

Μάλιστα, ο οδηγός αστυνομικός βρισκόταν σε βραδινή διατεταγμένη υπηρεσία περιπολίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο συνοδός του- δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος επίσης συνελήφθη κατόπιν ενημέρωσης του αρμόδιου Εισαγγελέα, βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο στη Θεσπρωτία, έχοντας αφήσει το υπηρεσιακό του πιστόλι στο όχημα.

Από το τροχαίο ατύχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τρία σταθμευμένα οχήματα και στο υπηρεσιακό όχημα. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top