Εξάρχεια: «Πριν φύγουν μου είπαν θα σε σφάξουμε αν μιλήσεις»

Ταυτοποιήθηκε και καταζητείται και ο δεύτερος δράστης

Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την άγρια ληστεία που σημειώθηκε χθες, 11 Φλεβάρη, στα Εξάρχεια. Κομμώτρια 36 ετών, που ζούσε μόνη στο σπίτι, ξύπνησε με δύο Σομαλούς πάνω από το κεφάλι της που απειλούσαν, όχι μόνο να την κλέψουν αλλά και να τη βιάσουν

Εξάρχεια: «Θα μου ξερίζωνε τα δόντια!» - Σοκάρει η 36χρονη

Ήταν τέτοια η αγριότητά τους που άνοιξαν το στόμα της κοπέλας για να δουν αν είχε κάποιο χρυσό δόντι ώστε να της το βγάλουν με κατσαβί. Η ψυχραιμία της ευτυχώς στην έσωσε. Η αστυνομία συνέλαβε τον έναν και αναζητεί τον συνεργό του. 

Το θύμα μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Ρίστα. 

Εξάρχεια: Η 36χρονη αποκλειστικά στο STAR

«Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω στα πλαινά του κρεβατιού δυο έγχρωμους, αδύνατους να έρχονται κατά πάνω μου.Τρομάζω. Moυ λένε "Σουτ, μη μιλήσεις". Μου λένε "Μένεις μόνη σου;", λέω ναι. Mου λέει "Θα έρθει άλλος στο σπίτι", λέω όχι», είπε αρχικά η 36χρονη. 

«Μου λέει "Eγώ κι εσύ, μόνο εγώ". Του λέω, "όχι, δε θέλω". Πάει να μου κατεβάσει την κουβέρτα και να μου αγγίξει το στήθος.Του είπα "όχι δε θέλω". Έρχεται αυτός από την άλλη πλευρά του κρεβατιού, ανεβάζει το ένα γόνατο πάνω στο κρεβάτι και πιάνει το όργανό του και άρχισε να έρχεται πιο κοντά μου και να προσπαθεί να μου κατεβάσει την κουβέρτα».

Εξάρχεια: Μπήκαν σε διαμέρισμα 36χρονης και προσπάθησαν να τη βιάσουν

«Είχα κάτι αλυσιδάκια λεπτά στον λαιμό, προσπαθούσε να μου τα βγάλει. Βρήκε τα χρήματα στο υπνοδωμάτιό μου. Πριν φύγει, μου έπιασε το σαγόνι, με το άλλο χέρι μου άνοιξε το στόμα, κοίταζε τα δόντια μου. Είδε ότι δεν έχω χρυσό δόντι, θα μου το ξερίζωναν αν είχα χρυσό δόντι», κατέληξε η 36χρονη.

Εξάρχεια: Νέα ντοκουμέντα με τους αδίστακτους Σομαλούς

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δύο αδίστακτοι ληστές χαρτογραφούν τη γειτονιά στα Εξάρχεια. Αναζητούν το στόχο τους, ο ένας κατευθύνεται μέσα στο στενό και ψάχνει τηην ασφάλεια στην μπαλκονόπορτα ενώ δεύτερος προσπαθεί να ανοίξει το παράθυρο στο νεοκλασικό όσο ο συνεργός του εντοπίζει το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της κοπέλας και τον φωνάζει. 

Το προφίλ του Σομαλού 

Ο ένας εκ των δύο, γνωστός ως «μαχαιροβγάλτης», μέχρι το 2022 έμενε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στην Καλλιθέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το είχε σκάσει τουλάχιστον 7 φορές χωρίς βέβαια να ενδιαφερθεί κάποιος. Η δομή δήλωνε έξαφάνιση, η αστυνομία τον αναζητούσε κι εκείνος κυκλοφορούσε ελεύθερος. Μόλις ενηλικώθηκε αντί να αναζητήσει δουλειά, αναζήτησε μια θέση στις εγληματικές ομάδες. Έχει διαπράξει ληστεία με μαχαίρι στον Άγιο Παντελεήμονα, μια κλοπή και μια διάρρηξη. Η ασφάλεια Εξαρχείων τον έπιασε μετά από κινηματογραφική επιχείρηση στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο 20χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού απο κοινού, ληστεία κατά συναυτουργία και απείθεια. Την Πέμπτη θα δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει και τον δεύτερο δράστη και τον αναζητά . 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top