Συντετριμμένοι οι γονείς του Γιώργου που «έφυγε» από σπάνια μορφή καρκίνου

Δύο μήνες από τον θάνατο του 30χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαγκλιβέρη

Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Όσα είπαν οι γονείς του στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Οι γονείς του Γιώργου Ζαγκλιβέρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο μετά από γενναία μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου, άνοιξαν την καρδιά τους και μίλησαν για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά και για το τεράστιο κενό που άφησε πίσω του. 

Πέθανε ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης - Έπασχε από Λέμφωμα Burkitt

«Είχε μεγάλη δύναμη. Έδινε δύναμη σε όλο τον κόσμο και σε μας. Περιμέναμε να γίνει καλά και να γυρίσουμε στο σπίτι, να τον έχουμε κοντά μας. Ποτέ δε σκεφτήκαμε ότι θα γινόταν αυτό που έγινε», περιέγραψε η μητέρα του, κ.Ελένη, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μας κάνετε… για το παιδί μας. Είμαι συγκινημένος βαθιά. Ο Γιώργος ήταν ένα παιδί, όλο δύναμη, χαρά και είχε όνειρα πολλά», είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του, κ. Κυριάκος Ζαγκιβέρης. 

«Η απώλεια του Γιώργου είναι πολύ μεγάλη. Όση δύναμη κι αν μας έδωσε, το κενό που αφήνει πίσω του είναι πολύ μεγάλο. Όπου κι αν γυρίσουμε, ό,τι κι αν κάνουμε, παντού είναι η μορφή του Γιώργου, τα πάντα μέσα στο σπίτι, έξω στην αυλή. Τα πάντα. Η δύναμη που μας έδωσε δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο που νιώθουμε για τον Γιώργο. Τιμάτε τη μνήμη του και σας ευχαριστούμε πολύ», πρόσθεσε η μητέρα του. 

«Ήταν ο άνδρας της ζωής μου» - «Λύγισε» η σύντροφος του Γιώργου Ζαγκλιβέρη

Ο πατέρας του συντετριμμένος εξομολογήθηκε πως πριν από μερικά βράδια τον είδε στον ύπνο του και του είπε: «Mπαμπά, μην κλαις. Καλά είμαι».

«Η φωνή να φωνάζει: "Μάνα, πού είσαι;" θα μείνει πάντα μες τα αυτιά μου. Το κενό του Γιώργου είναι πολύ μεγάλο. Τον αγαπούσαμε και μας αγαπούσε πολύ», κατέληξε η μητέρα του. 

Γιώργος Ζαγκλιβέρης: «Πάλευε, δε φοβόταν» - Συντετριμμένοι οι γονείς του

Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης είχε φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Δόξα Παλαιοκώμης, Άρη Πρώτης, Ασπίδας Δραβήσκου, ΑΣ Έβρος Σουφλίου, ΑΟ Καβάλας, ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Διαγνώσθηκε με καλπάζουσας μορφής καρκίνου, ενώ η δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας του στα social media και η ασταμάτη προσπάθειά του για να νικήσει την ασθένεια, είχε συγκινήσει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top