Γιώργος Ζαγκλιβέρης: «Πάλευε, δε φοβόταν» - Συντετριμμένοι οι γονείς του

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από καρκίνο

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του Γιώργου Ζαγκλιβέρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 30 του χρόνια, μετά από σκληρή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου, το λέμφωμα Burkitt.

«Ήταν ο άνδρας της ζωής μου» - «Λύγισε» η σύντροφος του Γιώργου Ζαγκλιβέρη

Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών από σπάνια μορφή καρκίνου

Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών από σπάνια μορφή καρκίνου

Όπως είπαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 30χρονος αρχικά δεν πήρε πολύ καλά την ανακοίνωση της ασθένειάς του από τους γιατρούς, όμως στη συνέχεια, με τη βοήθειά τους, κατάφερε να κρατήσει θετική ψυχολογία και να δώσει τη μάχη του για τη ζωή. 

Πέθανε ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης - Έπασχε από Λέμφωμα Burkitt

«Ήταν μαχητής και στη ζωή του και την ασθένειά του. Του είπαμε ότι θα το περάσουμε μαζί και του δώσαμε δύναμη. Δε φοβόταν, πάλευε κάθε μέρα», είπε ο πατέρας του, προσθέτοντας ότι πρόλαβε να πει στον γιο του ότι τον αγαπούσε πολύ. 

«Είχε ψυχή μικρού παιδιού και αγαπούσε όλον τον κόσμο. Βοηθούσε συνεχώς όποιον είχε ανάγκη. Ήμουν μέρα νύχτα μαζί του, του έλεγα ότι τον αγαπούσα, ότι θα γυρίσουμε στο σπίτι μας. Τώρα γυρίσαμε σε ένα σπίτι άδειο, χωρίς τον Γιώργο μας», είπε κλαίγοντας η μητέρα του. 

Χθες έγινε η κηδεία του 30χρονου σε κλίμα θλίψης και οδύνης. Έδωσε σκληρή μάχη, αλλά, δυστυχώς, η ασθένεια ήταν πιο δυνατή και τον νίκησε. Οι δικοί του άνθρωποι έδωσαν υπόσχεση ότι δε θα τον ξεχάσουν ποτέ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top