Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον προπηλακισμό του Κασσελάκη

Τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ζητά η Εισαγγελέας

Την παρέμβαση της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, προκάλεσαν τα επεισόδια κουκουλοφόρων έξω από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον» και ο προπηλακισμός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν φραστικά στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Εισαγγελέας παρήγγειλε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για τη διακρίβωση αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων, όπως διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια, διατάραξη κοινής ειρήνης κλπ.

Θεσσαλονίκη: «Φοβήθηκα, είμαι αποφασισμένη να πληρώσουν όλοι»

Ακόμη, η Εισαγγελέας ζητά να προχωρήσει η ήδη αυτεπάγγελτη αστυνομική προανάκριση, καθώς να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες.

Θεσσαλονίκη: Ομαδική επίθεση σε δύο τρανς στην πλατεία Αριστοτέλους

Υπενθυμίζεται ότι χθες, 10/3/2024, ομάδα κουκουλοφόρων, που συμμετείχαν σε συγκέντρωση των ΛΟΑΤΚΙ κατά της επίθεσης εναντίον δύο τρανσέξουαλ ατόμων στη Θεσσαλονίκη, δημιούργησαν επεισόδια έξω από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον» στο κέντρο της πόλης, όπου πραγματοποιείται το Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ Θεσσαλονίκης, προπηλακίζοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη και επιτέθηκαν στον αστυνομικό που βρισκόταν στην είσοδο του κινηματογράφου, τον οποίο και τραυμάτισαν.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top