Καλλιθέα: Ισχυρή έκρηξη σε κάβα ποτών - Δείτε βίντεο

Ολοκληρωτική καταστροφή – Ζημιές και σε γύρω κτίρια

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κάβα ποτών στην Καλλιθέα. Άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα, η οποία εξερράγη λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές στα γύρω σπίτια και καταστήματα. 

έκρηξη 1

Ήταν τόσο ισχυρό το ωστικό κύμα που εκτίναξε στον αέρα ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά στην κάβα. Συνολικά οχτώ ΙΧ υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές. 

Πειραιάς: Βομβιστική επίθεση σε βενζινάδικο – Τι εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ.

Στο σημείο βρέθηκαν εκρηκτική ύλη, βραδύκαυστο φυτίλι, καθώς και ένας πυροκροτητής.

Κάτοικοι δήλωσαν πως ένιωσαν τα σπίτια τους να τρέμουν. Στο σημείο δημιουργήθηκε κρατήρας 40Χ40 εκατοστά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της κάβας φέρεται να έχει και γνωστό ένα νυχτερινό μαγαζί, ενώ στο παρελθόν είχε σημειωθεί ανάλογη επίθεση σε επιχείρησή του, με τις αρχές να μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Πετράλωνα: Ντοκουμέντο STAR - Η στιγμή που οι τρομοκράτες τοποθετούν βόμβα

Καλλιθέα: Η στιγμή που εκρήγνυται η βόμβα

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της ισχυρότατης έκρηξης στην κάβα, που βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου στην Καλλιθέα. 

έκρηξη 2

Στο βίντεο ακούγεται ο εκκωφαντικός ήχος της έκρηξης και καταγράφεται η ολοκληρωτική καταστροφή. 

Δικαστήρια Θεσσαλονίκης: 10 ημέρες ήταν σε γραφείο ο εκρηκτικός μηχανισμός 

Το σημείο της έκρηξης θυμίζει εμπόλεμη ζώνη, με αυτοκίνητα τα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς και τεράστιες υλικές ζημιές να έχουν προκληθεί στα γύρω σπίτι και καταστήματα. Η κάβα έχει ισοπεδωθεί. 

έκρηξη 3

«Καθώς κοιμόμουν έσπασε το παράθυρο και γέμισα θραύσματα. Έβλεπα ανοιχτές ντουλάπες, το πατάρι έσπασε όλη η τζαμαρία και άρχισε να μυρίζει καμένο. Τρέξαμε κάτω είδαμε πως όλα τα τζάμια έχουν σπάσει, ο κόσμος πηγαινοερχόταν», είπε στο MEGA κάτοικος της περιοχής.

Υπουργείο Εργασίας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης

Σύμφωνα με άλλη, κάτοικο «η κάβα αυτή ανήκει στον ιδιοκτήτη του γνωστού νυχτερινού κέντρου που είναι στην πίσω πλευρά. Στο παρελθόν είχαν ξαναβάλει βόμβα, πριν από 8-10 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς. Και είχε γίνει η ίδια ζημιά. Έχουν σπάσει όλα τα τζάμια από το σπίτι μου και σε όλη τη γειτονιά. Ήταν πολύ δυνατή έκρηξη αφού σείστηκε η πολυκατοικία».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top