Άργος: Η έκκληση του Φώτη για τον πατέρα του - Αγνοείται εδώ και 9 χρόνια!

«Μου είχε πει ότι κινδυνεύει»

Έκκληση μέσω της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα για να βρει τον πατέρα του που αγνοείται εδώ και σχεδόν εννέα χρόνια έκανε ο 23χρονος Φώτης.

Ο 23χρονος Φώτης είναι αποφασισμένος να βρει τον πατέρα του, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς την Πρωτομαγιά του 2015, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Άργος. Τότε ο Φώτης ήταν 15 ετών. 

Η μητέρα του είχε «φύγει» από τη ζωή δύο χρόνια πριν και μεγάλωνε με τη γιαγιά και τον πατέρα του. 

Εξαφάνιση Άργος

Η τελευταία φορά που ο πατέρας του, Χρήστος Καρυοφύλλας εθεάθη ήταν 1η Μαΐου 2015 σε μια ταβέρνα στον Αχλαδόκαμπο, όπου είχε πάει να διασκεδάσει με την παρέα του, δυο γυναίκες και άλλον έναν άνδρα. Όμως δεν επέστρεψε ποτέ στη μητέρα και το παιδί του.

Εξαφάνιση πατέρα στο Άργος

«Ο πατέρας μου πήγε να διασκεδάσει με τους φίλους του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας μου ήταν στην ταβέρνα με τρία ακόμα άτομα, η μία από τις κοπέλες ήταν η σχέση του... Τότε είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες, όμως δε βρέθηκε λύση. Το 2022 βγήκε ξανά missing alert. Μόνος μου ψάχνω, η αστυνομία δε βοηθάει καθόλου... Τόσα χρόνια ψάχνω να τον βρω, δε γίνεται να εξαφανίστηκε και να μην επικοινωνήσει», υποστήριξε στην εκπομπή ο 23χρονος.

Εξαφάνιση Άργος: Missing alert για τον Χρήστο Καριοφυλλά

Ο Φώτης υποστήριξε ότι ο πατέρας του ήταν εθισμένος στις ουσίες και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος της εξαφάνισής του. «Ήξερα πολλά... Μου είχε πει ότι κινδυνεύει», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο ιδιωτικός ερευνητής Χάρης Βεραμόν που ασχολείται με την υπόθεση δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, κάνοντας λόγο για «ισχυρές ενδείξεις».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top