Απόπειρα αρπαγής ανήλικης στο Χαϊδάρι: «Mε άρπαξε από τα μαλλιά»

Πώς το κορίτσι κατάφερε να γλιτώσει

Τον τρόμο έζησε μια ανήλικη κοπέλα στο Χαϊδάρι, όταν επέστρεφε στο σπίτι της το πρωί της Κυριακής. Ένας άνδρας της επιτέθηκε και επιχείρησε να τη βάλει με το ζόρι μεσα στο αυτοκίνητό του. 

Η 16χρονη δεν πίστευε ποτέ ότι ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από σύντομη βόλτα μέχρι τη φίλη της, θα προσπαθούσαν να την απαγάγουν στη γειτονιά της. Η μητέρα της μίλησε στο Star και τον Αλέξανδρο Γύγο για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε: 

«Είχε πάει μέχρι τη φίλη της. Της επιτέθηκε ξαφνικά ενώ γύριζε σπίτι, τραβώντας την από τα μαλλιά, προσπαθούσε να την ακινητοποιήσει για να τη βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του. Επιχείρησε να της κλείσει με το χέρι του το στόμα για να μη φωνάζει», περιέγραψε η μητέρα της. 

Απόπειρα αρπαγής 16χρονης στο Χαϊδάρι

Ωστόσο, το κορίτσι δεν το έβαλε κάτω. Άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και πάλεψε με τον επίδοξο απαγωγέα της, ο οποίος την απείλησε και της έκλεισε το στόμα για να μη φωνάζει.

Όμως οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της και έσπευσαν να τη βοηθήσουν:

«Κοιμόμασταν, όταν ακούσαμε κάποιες στριγκλιές και μετά τις στριγκλιές ακούσαμε ένα αυτοκίνητο να φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ακούσαμε και τις ρόδες του και ήταν πολύ έντονος και ο θόρυβος. Oι στριγκλιές από το κορίτσι ήταν πολύ έντονες το κορίτσι πρέπει να βρισκόταν σε κίνδυνο», περιέγραψε μάρτυρας.

Η μητέρα της 16χρονης μαζί με έναν γείτονα πρόλαβαν να σημειώσουν την πινακίδα του αυτοκινήτου. Η έρευνα των αρχών τους οδήγησε σε έναν 22χρονο, ο οποίος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για πορνογραφία ανηλίκων και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ο πατέρας του 22χρονου μιλώντας στο Star και τη Γεωργία Χάρδα, αρνήθηκε την εμπλοκή του γιου του στην υπόθεση: 

«Εμένα με ενδιαφέρει με τη δικαιοσύνη να αποδειχτεί η αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα που να ισχύει απ'ότι αναφέρεται, αυτό έχω να σας πω και από εκεί και πέρα θα τα αναλάβει όλα η δικαιοσύνη».

Κατα τη σύλληψη του 22χρονου, κατασχέθηκε και το κινητό του το οποίο στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ερευνηθεί. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top