Μυστήριο με τη σύλληψη δύο Τούρκων στα Εξάρχεια - Ήταν οπλισμένοι

Ερευνάται ο ρόλος τους και γιατί είχαν πάνω τους μπερέτα

Μία μυστηριώσδης υπόθεση εκτυλίχθηκε το πρωί στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Εξάρχεια, όταν αστυνομικοί εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών από την Τουρκία που, όπως αποδείχθηκε, είχαν πάνω τους όπλα. 

Εξάρχεια: Εμπρησμοί αυτοκινήτων σε διάφορα σημεία της Αθήνας

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από τη στιγμή που οι αστυνομικοί ερευνούν το όχημα των δυο τούρκων.

Δύο Τούρκοι με οπλισμό συνελήφθησαν από την ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια.

Εξάρχεια: Το χρονικό της σύλληψης των δύο Τούρκων 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κατερίνας Ρίστα, η ιστορία ξεκίνησε στα Εξάρχεια. Η ομάδα ΔΡΑΣΗ αναζητούσε τον δράστη εμπρηστικών επιθέσων. Στα πλαίσια της έρευνας, εντόπισαν ένα γκρι όχημα που θεώρησαν ότι κινείται ύποπτα. Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, εκείνος δεν ακινητοποίησε το όχημα αλλά πάτησε γκάζι για να διαφύγει.

Εξάρχεια: Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο 57χρονος - Της έκοψε τις φλέβες

Ακολούθησε καταδίωξη και το αυτοκίνητο έφτασε στην Ιουλιανού.Εκεί καρφώθηκεπάνω σε παρκαρισμένο όχημα. Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους δύο επιβαίνοντες να βγουν απ' το αμάξι και τότε είδαν τον έναν να σκύβει και να βάζει το χέρι του στο παπούτσι. Εκεί έκρυβε το όπλο που επιχείρησε να τραβήξει. 

Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι στα Εξάρχεια, με όπλα πάνω τους.

Οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω του και τον ακινητοποίησαν, αποτρέποντας τα χειρότερα. Πέρασαν χειροπέδες και στους δυο. Οι συλληφθεντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια της Κυψέλης και όπως διαπιστώθηκε είναι Τουρκοι, κουρδικής καταγωγής.

Προφανώς οι αστυνομικοί ερευνούν τον ρόλο τους και τι ακριβώς έκαναν στα Εξάρχεια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top