Εξάρχεια: Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο 57χρονος - Της έκοψε τις φλέβες

Το σημείωμα αυτοκτονίας που βρέθηκε και οι υποψίες της αστυνομίας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξει στην υπόθεση των Εξαρχείων, όπου μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή με τραύματα από μαχαίρι στους καρπούς της και δίπλα της ο σύζυγός της, ο οποίος επίσης είχε τραύματα στα χέρια του. Η αστυνομία συνέλαβε τον 57χρονο για ανθρωποκτονία από δόλο και για παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Αρχικά οι αρχές είχαν κάνει λόγο για διπλή απόπειρα αυτοκτονίας. Ωστόσο ήταν πολλά τα θολά σημεία που προκαλούσαν ερωτήματα στους αστυνομικούς. 

Εξάρχεια: Το σημείωμα που άφησε το ζευγάρι που έκοψε τις φλέβες του

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, επί της οδού Κομνηνών μετά από τηλεφώνημα του συζύγου της. Αυτό που διαπιστώθηκε ήταν ότι είχε πολύ βαθιά τραύματα στους καρπούς της, μάλλον από ξυράφι, τα οποία δε θα μπορούσε να τα προκαλέσει μόνη της στον εαυτό της. 

Γι' αυτό και το βλέμματα έπεσαν γρήγορα στον σύζυγό της, ο οποίος επίσης είχε τραύματα στους καρπούς του, τα οποία όμως ήταν ρηχά. Αυτό που εκτιμούν οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών είναι ότι ο 57χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και μετά προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα, σκηνοθετώντας μια υποτιθέμενη διπλή αυτοκτονία. 

Εξάρχεια: Ζευγάρι έκοψε τις φλέβες του - Νεκρή η γυναίκα

Έγραψε μέχρι και σημείωμα, με το οποίο υποτίθεται εξηγούσαν ο ίδιος και η σύζυγός του τους λόγους που τους οδήγησαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους, το οποίο όμως δημιουργούσε ακόμα περισσότερα ερωτήματα. 

Μεταξύ άλλων το σημείωμα ανέφερε:

«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια, αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασώπαστους. Τα λέμε στην φωτιά».

Ο άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» και αναμένεται να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του για να δώσει κατάθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top