Εξάρχεια: Το σημείωμα που άφησε το ζευγάρι που έκοψε τις φλέβες του

«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια» - Τι εξετάζει η αστυνομία

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του ζευγαριού που έκοψε τις φλέβες του χθες στα Εξάρχεια. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από την αστυνομία, ενώ ερωτήματα προκύπτουν από το σημείωμα που άφησε το ζευγάρι για να δικαιολογήσει τους λόγους που το οδήγησαν να κόψει τις φλέβες του. 

Εξάρχεια: Ζευγάρι έκοψε τις φλέβες του - Νεκρή η γυναίκα

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Κομνηνών. Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την περίεργη αυτή υπόθεση εξετάζουν δύο ενδεχόμενα. Είτε να πρόκειται για ανθρωποκτονία με συναίνεση ή για καθαρή ανθρωποκτονία. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως στους καρπούς της γυναίκας εντοπίστηκαν βαθιά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, τα οποία όμως είναι δύσκολο να τα προκάλεσε η ίδια στον εαυτό της. Από την άλλη, οι γιατροί που εξέτασαν τον 57χρονο σύζυγό της στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, είπαν ότι τα τραύματά του στους καρπούς ήταν «ρηχά».

Εξάρχεια: Το σημείωμα που άφησε το ζευγάρι

Την υπόθεση περιπλέκει ακόμα περισσότερο το σημείωμα που άφησε το ζευγάρι για να εξηγήσει τους λόγους που το οδήγησε στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια, αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασώπαστους. Τα λέμε στην φωτιά».

Το σημείωμα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να πραγματοποιηθεί γραφολογική εξέταση μαζί με ένα ξυράφι που βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα.

Οι αστυνομικοί περιμένουν τώρα να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του άνδρα, ώστε να μπορέσει να καταθέσει και να διαφωτίσει τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης. 

Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 57χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι εκείνος έκοψε αρχικά τις φλέβες της συντρόφου του και στη συνέχεια η γυναίκα αιμόφυρτη άρχισε να κόβει τις δικές του.

Οι Αρχές εξετάζουν αν πίσω από τη φρικτή υπόθεση στα Εξάρχεια κρύβεται η κοινή απόφαση του ζευγαριού να αυτοκτονήσει ή το ενδεχόμενο ο 57χρονος να «έστησε» το αιματοβαμμένο σκηνικό για να καλύψει μία δολοφονία. 

Το μυστήριο θα λύσει η ιατροδικαστική εξέταση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top