Τετάρτη της ταλαιπωρίας: Ποια μέσα μεταφοράς θα κυκλοφορούν και ποια όχι  

«Έμφραγμα» από την απεργία στο Δημόσιο – 48ωρη απεργία στα ταξί  

Οι αυριανές απεργιακές κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα προκαλέσουν «έμφραγμα» στις συγκοινωνίες και όχι μόνο. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μετέδωσε το πώς θα μπορέσουν να μετακινηθούν αύριο, όσοι θα πρέπει να πάνε στις δουλειές τους. 

Απεργία στα ΜΜΜ στις 28 Φεβρουαρίου - Χωρίς ταξί, αεροπλάνα και πλοία


Απεργιακό  black out  στο Δημόσιο παραλύει αύριο και τις συγκοινωνίες

Οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή θα πρέπει να είναι όσοι χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ, που πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την τραγωδία στα Τέμπη

Τέμπη: «Να ερευνηθούν όλες οι καταγγελίες συγγενών των θυμάτων»

Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή μετρό, τραμ, προαστιακός και φυσικά ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος για όλο το 24ωρο. Τα αστικά λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους μετά τις 9 το πρωί και έως τις 9 το βράδυ, καθώς οι οδηγοί θα κάνουν  στάση εργασίας. 

Ποια μέσα σταθερής τροχιάς δε θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 28/2 λόγω της απεργίας

Ποια μέσα σταθερής τροχιάς δε θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 28/2 λόγω της απεργίας 

Χωρίς πλοία αύριο- Μετ' εμποδίων οι πτήσεις 

Όσοι προγραμματίζετε ταξίδι με πλοίο καλό θα είναι να το ξεχάσετε. Από τα μεσάνυχτα και για 24 ώρες ρίχνουν άγκυρα όλα τα πλοία λόγω απεργίας των ναυτεργατών. Προβλήματα θα παρουσιασθούν και στις πτήσεις, λόγω απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. 

Απεργία 28/2: Χωρίς πλοία και αεροπλάνα η χώρα

Απεργία 28/2: Χωρίς πλοία και αεροπλάνα η χώρα  

Την Τετάρτη αναμένεται να υπολειτουργούν πάντως και οι υπηρεσίες του Δημοσίου, ενώ στην απεργία της ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν δάσκαλοι και καθηγητές 

Για δύο ημέρες τράβηξαν χειρόφρενο οι ιδιοκτήτες ταξί 

«Κίτρινο ποτάμι»  πλημμύρισε σήμερα τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος. Οι οδηγοί ταξί τράβηξαν χειρόφρενο για 48 ώρες, ζητούν αυξήσεις στα κόμιστρα, να μπει απαγορευτικό στις ηλεκτρονικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν εταιρίες, αλλά και αλλαγές στον τρόπο που φορολογούνται. 

Ταξί: Συνεχίζεται η 24ωρη απεργία την Τετάρτη

Ταξί: Συνεχίζεται η 24ωρη απεργία την Τετάρτη  
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top