Απεργία στα ΜΜΜ στις 28 Φεβρουαρίου - Χωρίς ταξί, αεροπλάνα και πλοία

Ποιοι συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ

Στην απεργία της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, για τον έναν χρόνο από την τραγωδία στα Τέμπη θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς. 

Απεργία ΑΔΕΔΥ: «Παραλύουν» οι πτήσεις στις 28 Φεβρουαρίου

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός, ενώ σε 24ωρη απεργία προσανατολίζονται και οι εργαζόμενοι στο μετρό, τον ΗΣΑΠ και το τραμ. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται σήμερα, Δευτέρα. 

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΑ, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. 

Τέμπη: Θρήνος στο τρισάγιο για τις 57 ψυχές που χάθηκαν

Χειρόφρενο για δύο ημέρες τραβούν και οι αυτοκινητιστές ταξί, καθώς το ΣΑΤΑ έχει εξαγγείλει 48ωρη απεργία για την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024.

Καμία πτήση δε θα εκτελείται από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια την Τετάρτη καθώς και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ. 

Δεμένα θα μέινουν και τα πλοία στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου στις 28/2, αφού η ΠΕΝΕΝ προκήρυξε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top