Θεσσαλονίκη: Ο 80χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 87χρονη σύζυγό του

Τους βρήκε ο ανιψιός του στο σπίτι τους

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στη δολοφονία της 87χρονης γυναίκας χθες στη Θεσσαλονίκη. Όλα τα στοιχεία οδηγούν πως δράστης του εγκλήματος είναι ο 80χρονος σύζυγός της, ο οποίος βρέθηκε ημιλυπόθυμος δίπλα στο άψυχο σώμα της το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Θεσσαλονίκη: Δολοφονημένη από μαχαίρι βρέθηκε 78χρονη σε διαμέρισμα 

Ο ηλικιωμένος άνδρας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Παπανικολάου, είναι εκτός κινδύνου κι έχει επαφή με το περιβάλλον. Ωστόσο, μέχρι στιγμής φέρεται να μην έχει πει τίποτα στους γιατρούς για το περιστατικό. 

Η πολυκατοικία, όπου βρέθηκε νεκρή η 87χρονη γυναίκα - Eurokinissi

Η πολυκατοικία, όπου βρέθηκε νεκρή η 87χρονη γυναίκα - Eurokinissi

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες το μεσημέρι. Ο ανιψιός του ζευγαριού πήγε στο διαμέρισμά τους, γιατί τους καλούσε στο τηλέφωνο και δεν απαντούσαν. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα βρήκε την 87χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος με μια μεγάλη τομή στην κοιλιά και δίπλα της πεσμένο στο πάτωμα τον σύζυγό της. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στην κοιλιά της άτυχης γυναίκας βρέθηκε καρφωμένο το ένα μαχαίρι, ενώ είχε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στους καρπούς. Επίσης φέρεται να είχε τραύματα και στο πρόσωπό της από άλλο αντικείμενο.

Γείτονες του ζευγαριού είπαν ότι οι δύο ηλικιωμένοι δεν είχαν προβλήματα και έδειχναν αγαπημένοι. Όμως μια γειτόνισσα που μένει στην ίδια πολυκατοικία κατέθεσε πως η 87χρονη το περασμένο Σάββατο της χτύπησε το θυροτηλέφωνο και της φάνηκε ότι ήταν κλαμένη και τρομαγμένη. 

Όπως είπε δεν είχε μαζί της τα κλειδιά της, έκλαιγε και τη ρώτησε αν μπορούσε να της ανοίξει. 

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή, ενώ κρίσιμη θεωρείται και η κατάθεση του 80χρονου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top