Ομόφυλα ζευγαριών: Μία συγκέντρωση με ΛΟΑΤΚΙ και μία με θυμιατά!   

Δύο συγκεντρώσεις από άλλους… κόσμους έξω από τη Βουλή     

Δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις με φόντο το νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών διοργανώθηκαν σήμερα έξω από την Βουλή. Αυτήν την ώρα όμως, μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας βρίσκονται στο Σύνταγμα στηρίζοντας το νομοσχέδιο.

Βουλή: Οι καρδούλες της Ζωής, ο καβγάς του Στίγκα και ο Καπουτζίδης 

Σύνταγμα: Συγκέντρωση μελών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας υπέρ του νομοσχεδίου 

 Όπως μετέδωσε ο Αντώνης Αντωνόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, να  δώσουν το δικό τους μήνυμα «ορατότητας» και διεκδίκησης προκειμένου να αποκτήσουν πλήρη ισότητα επιδιώκουν, όπως λένε, τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που έχουν συγκεντρωθεί απέναντι από τη Bουλή.  

Συγκέντρωση των ΛΟΑΤΚΙ στο Σύνταγμα υπέρ του νομοσχεδίου

 

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Ποιοι θα καταψηφίσουν και ποιοι θα απέχουν 

Είναι γύρω στα 200 άτομα,  τα οποία μέσα από μια μεγάλη οθόνη παρακολουθούν την συνεδρίαση της Βουλής και περιμένουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο που θα ανοίξει τον δρόμο για την ισότητα στο γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Διαμαρτυρίες με κεριά και θυμιατά κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών

Αυτή είναι η μια πλευρά της σημερινής μέρας,  καθώς νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί στο ίδιο περίπου σημείο πολίτες μέλη εκκλησιαστικών οργανώσεων που είναι ενάντια στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.  Διάβασαν προσευχές και αποσπάσματα από την Αγία Γραφή, έψαλαν εκκλησιαστικούς ύμνους,  άναψαν κεριά και λιβάνισαν με θυμιατά, σε μια ύστατη προσπάθεια διαμαρτυρίας .
Κάποιοι στιγμή βγήκε ο πρόεδρος της Νίκης στα σκαλιά της Βουλής για να δει τις συγκεντρώσεις
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top