Αγρότες: Άνοιξαν τα διόδια στη Γέφυρα Ρίου για να περνούν δωρεάν τα ΙΧ!

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις ενόψει του ραντεβού με Κ. Μητσοτάκη        

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τους αγρότες ενόψεο της κρίσιμης συνάντησής τους με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ερχόμενη Τρίτη.

Όπως μετέδωσε η Άννα Σανοζίδου στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star με την  Κατερίνα Τσαμούρη, σχετικά με το ποιοι δρόμοι κλείνουν και ποιοι ανοίγουν, σήμερα το μεσημέρι οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαΐας  άνοιξαν τα διόδια της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου προκειμένου η διέλευση να είνα δωρεάν, χωρίς να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Διόδια: Ποδαρικό με αυξήσεις έκανε η νέα χρονιά

Αγρότες και κτηνοτρόφοι στον νομό Καρδίτσας χθες, πέταξαν άχυρα και γάλα στην κεντρική πλατεία της πόλης. 

Καρδίτσα: Κτηνοτρόφοι έχυσαν γάλα στην κεντρική πλατεία

Καρδίτσα: Κτηνοτρόφοι έχυσαν γάλα στην κεντρική πλατεία 

Ανάλογες κινητοποιήσεις είχαμε και στην Λάρισα. Αγρότες από τον Πλατύκαμπο έφτασαν στην πλατεία στο κέντρο της πόλης,  κορνάροντας και διανυκτέρευσαν εκεί. Θα φύγουν σε λίγο για να επιστρέψουν στον κόμβο του Πλατυκάμπου. 

Τη Δευτέρα η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες

Και στο Αίγιο αγρότες έκαναν μηχανοκίνητη πορεία.  Το μεσημέρι στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Προμαχώνα οι αγρότες του νομού Σερρών έβαλαν τα τρακτέρ τους κάθετα στο οδόστρωμα και συνεδριάζουν  για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενόψει της συνάντησής τους που θα εχει η 15μελης συντονιστική  επιτροπή  τους την Τρίτη με τον πρωθυπουργό.

Αγρότες στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Προμαχώνα

Αγρότες στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Προμαχώνα 

Πάντως η εικόνα που επικρατεί είναι ότι μέχρι την Τρίτη οι κιντοποιήσεις θα συνεχισθούν αλλά με συμβολικούς κυρίως αποκλεισμούς δρόμων.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top