Σύλληψη Youtuber: «Ζαλίζει» το ποσό που κέρδιζε από τα βίντεο της ντροπής

Ζητούσε χρήματα ακόμη και από κακοποιημένα θύματα

Σε βασανιστήρια ατόμων με νοητική υστέρηση προχωρούσε γνωστός youtuber με χιλιάδες ακολούθους, κυρίως νέα παιδιά. Οι θεατές πλήρωναν χρήματα παραγγέλνoντας κακοποιητικές και χυδαίες συμπεριφορές σε ζωντανή μετάδοση.

Youtuber που προφυλακίστηκε πριν τρεις μήνες για τον ίδιο ακριβώς λόγο και γνωρίζει καλά τον κατηγορούμενο, μίλησε αποκλειστικά στο Star, μέσα από τη φυλακή και αποκάλυψε ότι κέρδιζε χιλιάδες ευρώ με αυτόν τον τρόπο, ενώ τα θύματά του καταγγέλουν μέχρι και μαστροπεία.

Θύματα Youtuber: «Τα βίντεο ήταν στημένα - Είμαστε content creators»

«Αυτός το κάνει αυτό 10 χρόνια, έχει βγάλει αρκετά λεφτά απο αυτά, σίγουρα πάνω από 300.000 ευρώ, δεν στρίμαρε μόνο στο Youtube, στρίμαρε και στην πλατφόρμα του τρόμου, όπου τα σεξουαλικά πιο πολύ γινόντουσαν εκεί. Έχει κάνει αρκετά σεξουαλικά αυτός. Μπορεί σε μια εκπομπή να έπεφταν μέχρι 1.000 ευρώ και 2.000 ευρώ αναλόγως τη δοκιμασία που θέλανε να κάνουν» υποστήριξε.  

Ζητούσε χρήματα από κακοποιημένα θύματα

Δεν έβγαζε χρήματα μόνο απο τους ακόλουθους που παράγγελναν τα βασανιστήρια αλλά ζητούσε και από τα κακοποιημένα θύματα. «Δώσε 50άρικο για αυτό που έκανες» ακούγεται να λέει.

Εκτός απο ξύλο ανάγκαζε άτομα με νοητική υστέρηση να προχωρούν σε χυδαίες χειρονομίες και άσεμνες πράξεις. Σοκ προκαλεί η καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων αλλά και μαστροπεία.

«Ανήλικες έρχονταν στο σπίτι 15-17 ετών και όταν μεθούσαν, τις έπαιρνε αγκαλιά και τις πήγαινε στο δωμάτιο» είπε θύμα του.  

Σύλληψη Youtuber: «Έδιναν 10€ έως 200€ για να δουν κάποιον να κακοποιείται»

Κατά την έφοδο της ασφάλειας στο σπίτι του youtuber, εντοπίστηκαν δύο άτομα με νοητική υστέρηση, τα οποία οδηγήθηκαν σε δομή φιλοξενίας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top