Δολοφονία Ερατούς: «Καταδίκασε το παιδί μου σε ισόβια, ισόβια κάθειρξη»

Στο Εφετείο η δολοφονία της νεαρής μητέρας από τον εν διαστάσει σύζυγο

Στο Μεικτό Εφετείο Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου αναβιώνει σήμερα η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 24χρονης Ερατούς από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Η Ερατώ δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στη Μυτιλήνη στις 23 Μαΐου του 2019, αφήνοντας ορφανή την κόρη τους, που τότε ήταν μόλις 2,5 ετών.

Δίκη Ερατούς: «Δολοφόνε ήρθες; Να σαπίσεις»

Ο γυναικοκτόνος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη. Στο Εφετείο ζητά να σπάσει τα ισόβια αλλά και να αλλάξει η κατηγορία από ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής, όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του nisi.gr Ανθή Μπαζιάνου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δολοφονία Ερατούς: Ισόβεια κάθειρξη στον δολοφόνο της 24χρονης

Από τότε η μητέρα της κάνει έναν τεράστιο αγώνα για τη δικαίωση του παιδιού της ενώ με τον πρώην σύζυγό της έχουν αναλάβει την επιμέλεια της 7χρονης σήμερα εγγονής τους.

Στο πλευρό της μητέρας της Ερατούς, Ελένης Κρεμαστιώτη, βρίσκονται και άλλες μάνες, των οποίων οι κόρες δολοφονήθηκαν. Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, Αλεξάνδρα Μάκου, και η μητέρα της Σοφίας, Ρόζα Φωτιάδου.

Δολοφονία Ερατούς: «Αυτός ζει και το παιδί μου είναι κάτω από τα μάρμαρα»

«Ζητάμε να ισχύσει η πρωτόδικη ποινή του και να μη σπάσει τα ισόβια. Δεν αξίζει να σπάσει τα ισόβια. Καταδίκασε το παιδί μου σε ισόβια, ισόβια κάθειρξη», είπε η μητέρα της Ερατώς.

«Είμαι στο πλευρό της Ελένης και της κάθε μάνας, γιατί ξέρω πολύ καλά τι νιώθει.Δυστυχώς, όταν περνάς κάτι τόσο τραγικό στη ζωή σου, σε ενώνει. Είμαστε εδώ για να δικαιωθούν όλα αυτά τα κορίτσια. Η δικαίωση είναι για την κοινωνία», είπε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς.

«Έχουν αφαιρέσει τις ζωές των παιδιών μας κι έχουν σκοτώσει πόσους ανθρώπους από πίσω. Μισοί άνθρωποι είμαστε, μόνο ο πόνος μεγαλώνει κάθε μέρα που περνά», πρόσθεσε η μητέρα της Ερατώς. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top