Άγιος Παντελεήμονας: Τρόμος με τον «δράκο» των ασανσέρ - Το προφίλ του

«Μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει»

Τον τρόμο σκορπά στον Άγιο Παντελεημονα, άνδρας που επιτίθεται σε νεαρά κορίτσια τη στιγμή που μπαίνουν στο ασανσέρ. Δύο περιστατικά καταγγέλθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες και έχουν θέσει σε συναγερμό την αστυνομία. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου, μια 13χρονη επέστρεφε αμέριμνη από το σχολείο, μπήκε στην πολυκατοικία του σπιτιού της, άνοιξε την πόρτα του ασανσερ και τότε άκουσε μια φωνη πίσω της. 

Ο «δράκος» του Σέιχ Σου: Εκτέλεσαν έναν αθώο;

«Ένας άνδρας που μιλούσε σπαστά ελληνικά προσπάθησε να μου πιάσει κουβέντα τη στιγμή που έμπαινα μέσα στο ασανσέρ, μόλις έσβησε το φως μου επιτέθηκε, άρχισε να με πιάνει. Έβαλα αμέσως τις φωνές. Τότε, προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα μου, με το χέρι του» είπε το ανήλικο κορίτσι.  

Οι φωνές της τρομοκράτησαν τον «δράκο», ο οποίος τράπηκε σε φυγή. 

Άγιος Παντελεήμονας: Το προφίλ του «δράκου»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό, περίπου 30 ετών που μιλάει σπαστά Ελληνικά. Είναι αδύνατος, φοράει μαύρα ρούχα και έχει ύψος περιπου 1.75. 

Στα 100 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής καταγράφεται η δεύτερη επίθεση με τον ίδιο τρόπο, ακολουθώντας την ανήλικη μέσα στο ασανσέρ.

Επίθεση «Δράκου»: «Με απείλησε ότι θα με σκοτώσει»

Όπως περιγράφει ένα ακόμα θύμα της επίθεσης, «με ακινητοποίησε και δε με άφηνε να βγω από το ασανσέρ. Με το ένα χέρι του σχημάτισε όπλο και μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει. Φοβήθηκα, τα έχασα. Άρχισε να πιάνει το σώμα μου και έβαλα τις φωνές». 

Ο πατέρας της ανήλικης τον κυνήγησε αλλά δεν τον πρόλαβε. Οι κάτοικοι δηλώνουν αναστατωμένοι.

Ο «δράκος» του Αγίου Παντελεήμονα είναι γνωστός στις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει η ταυτοποίηση του και αναζητείται πριν προλάβει να «χτυπήσει» ξανά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top