Μεσολόγγι: Πώς κλωνοποίησε η ΕΛ. ΑΣ. το κινητό του Μπάμπη   

Τι ζήτησαν από την πρώην σύντροφό του στη Ρόδο για την κάρτα SIM 

«Κλωνοποίηση»  στο κινητό του Μπάμπη από την ΕΛ.ΑΣ. (video ΕΡΤ) 

Την «κλωνοποίηση» του κινητού τηλεφώνου του Μπάμπη Κούτσικου ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργεια στο Μεσολόγγι επιχείρησε η Ελληνική Αστυνομία  σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Μεσολόγγι: Οι δύο περίεργες κινήσεις του κρεοπώλη στην κάμερα 

Ο λόγος είναι ότι το κινητό που μαζί του την ημέρα της εξαφάνισής του το θύμα ανήκε στην πρώην σύντροφό του που ζει στη Ρόδο. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου επικοινώνησαν με τη γυναίκα και της ζήτησαν να μεταβεί σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας ώστε να προμηθευτεί νέα κάρτα sim, που αντιστοιχούσε στον τηλεφωνικό αριθμό του 31χρονου.

Μεσολόγγι: Και δεύτερο άτομο έγραφε στο τετράδιο του Μπάμπη

Η γυναίκα αφού την παρέλαβε την παρέδωσε στην Ασφάλεια Ρόδου και από εκεί η SIM  εστάλη αεροπορικώς αυθημερόν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και εν συνεχεία  στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Μεσολόγγι: Νέο πρόσωπο «κλειδί» στη δολοφονία του Μπάμπη

Οι ερευνητές με την νέα κάρτα sim δημιούργησαν «κλώνο» του κινητού τηλεφώνου του Μπάμπη. Πάντως δεν μπόρεσαν στις πρώτες ημέρες της έρευνας να αντλήσουν κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή που ακολούθησαν με το αυτοκίνητο του κρεοπώλη, ο οποίος  κατηγορείται για τη δολοφονία ή  για τις συνομιλίες που είχαν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top