Στον γάμο της Ελέτσι το πάρτι φοροδιαφυγής- «Ήταν όλα ανταποδοτικά», λέει

«50.000 ευρώ θα στοιχίσει ο γάμος», είχε δηλώσει

«Γύρω στις 50.000 ευρώ θα στοιχίσει ο γάμος μας, είναι κιμπάρης ο άντρας μου», είχε πει σε δηλώσεις της η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, λίγες μέρες πριν τον γάμο-βίντεο Mega Καλημέρα

Στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη, στις 9 Δεκεμβρίου του 2023, εντόπισε η ΑΑΔΕ το πάρτι φοροδιαφυγής. Οι ελεγκτές αξιοποίησαν πληροφορίες που εντόπισαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ο γάμος έλαβε μεγάλη προβολή. 

Τα social media «πρόδωσαν» φοροδιαφυγή σε γάμο - Κανείς δεν έκοψε απόδειξη!

Αυτό στάθηκε η αφορμή  να ενεργοποιηθεί το ειδικό λογισμικό που σκανάρει τα social media. Με τη βοήθεια του ειδικού αλγορίθμου, οι ελεγκτές άρχισαν να εντοπίζουν έναν- έναν τους συντελεστές του γάμου και της δεξίωσης που ακολούθησε, εντοπίζοντας ότι δεν έχουν κοπεί παραστατικά για τις υπηρεσίες που προσέφεραν. 

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της - Η γνωριμία & ο γάμος

Ειδικότερα, οι συντελεστές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον γάμο και μπήκαν στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ είναι: ο
τραγουδιστής που τραγούδησε στο party του γάμου, ο wedding planner, η εταιρεία νυφικών, η ατομική επιχείρηση παρασκευής της γαμήλιας τούρτας, η επιχείρηση που παρείχε τα σερβίτσια της δεξίωσης, το κομμωτήριο, η ατομική επιχείρηση που ανέλαβε το μακιγιάζ της νύφης, το ανθοπωλείο, το κοσμηματοπωλείο, η ατομική επιχείρηση που ανέλαβε τη φωτογράφιση, ο μουσικός που έπαιξε στο party, ο DJ του γάμου, το πρόσωπο που διακόσμησε με μπαλόνια τον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης και η ατομική επιχείρηση δημοσίων σχέσεων που ανέλαβε την προβολή του γάμου.

Νεκτάριος Λεμονίδης- Ελίζαμπεθ Ελέτσι στον γάμο τους/ NDP

Νεκτάριος Λεμονίδης- Ελίζαμπεθ Ελέτσι στον γάμο τους/ NDP

Συμπερασματικά, μετά τις ψηφιακές διασταυρώσεις, η φορολογική εικόνα όλων των συντελεστών ήταν πάνω κάτω η ίδια: Σχεδόν όλοι έχουν πολλές αναρτήσεις από τις κάθε είδους πολυτελείς δεξιώσεις στις οποίες έχουν συμμετάσχει επαγγελματικά, αλλά είτε εμφανίζουν πολύ χαμηλά ετήσια εισοδήματα, είτε εμφανίζουν μεγάλες ζημιές. Σχεδόν για κανέναν από τους συντελεστές δεν προέκυψε η έκδοση παραστατικού για τις υπηρεσίες του στον γάμο.

Ελέτσι για φοροδιαφυγή στον γάμο της: «Ήταν όλα ανταποδοτικά»

Η ίδια, μιλώντας στο zougla.gr, είπε ότι «όλοι οι συντελεστές του γάμου ήταν συνεργάτες και φίλοι και όλα τα έξοδα ήταν ανταποδοτικά».

Ο καλλιτέχνης που τραγούδησε στον γάμο ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος είχε αναφέρει μετά τον γάμο: «Μου έλεγε ότι θέλει να βρει ένα καλό παιδί, να κάνει οικογένεια και να παντρευτεί και της είπα ότι αν παντρευτεί θα έρθω στον γάμο της να τραγουδήσω αφιλοκερδώς. Κράτησα τον λόγο μου. Είναι ρεκόρ που παντρεύτηκε μέσα σε δύο μήνες από τη γνωριμία της με τον σύζυγό της. Εύχομαι να κρατήσει για πάντα και να κάνουν και παιδάκια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top