Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της - Η γνωριμία & ο γάμος

O πρώτος χορός των νεόνυμφων, η ιδιαίτερη μπομπονιέρα & η 8ώροφη τούρτα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, πρώην παίκτρια του Survivor, με τον εκλεκτό της καρδιάς της , τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη, με τον οποίο γνωρίστηκε πριν από μόλις 2 μήνες.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο εκκλησάκι τς Αγίας Σκέπης στου Παπάγου ενώ η δεξίωση πραγματοποιήθηκε  στον χώρο του κτήματος.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο, ο οποίος ήταν διακοσμημένος με λευκά τριαντάφυλλα. Η νύφη, την οποία συνόδευσε στον γάμο ο ZeRaw του μουσικού συγκροτήματος Vegas, επέλεξε για την ξεχωριστή αυτή μέρα, ένα νυφικό με δαντέλα και άνθη στο μπούστο αλλά και στο κάτω μέρος καθώς και ένα μακρύ πέπλο.

Από στιγμιότυπα που δημοσιευτήκαν στα social media είδαμε τον τρυφερό πρώτο χορό του ζευγαριού αφού όπως θα δείτε οι δυο τους κοιτάζονται ερωτευμένοι μέσα στα μάτια, την ιδιαίτερη μπομπονιέρα με τα ασπρόμαυρα κουφέτα αλλά και την εντυπωσιακή 8ώροφη τούρτα!

ελετσι

ελετσι

Η γνωριμία και ο γάμος- αστραπή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι κα ιτου Νεκτάριου Λεμονίδη

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από μόλις δύο μήνες μέσω διαδικτύου, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης τους καθώς και τα πανάκριβα δώρα που της έχει κάνει ο μέλλοντας σύζυγός της, συμπεριλαμβανομένου του μονόπετρου, το οποίο στοίχισε 13.500 ευρώ.

«Στον γάμο μου θα με βάψει η make up artist της Ναόμι Κάμπελ. Μου έκανε μόνη της την πρόταση, όταν είδε πως παντρεύομαι. Εγώ διάλεξα το κοστούμι του Νεκτάριου, θα είναι μπλε σκούρο. Δεν ξέρω με ποιο τραγούδι θα μπούμε, θα είναι κι οι Vegas εκεί και βασικός τραγουδιστής ο Τριαντάφυλλος», είχε πει η Ελέτσι σε πρωινή εκπομπή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top