Eξαφάνιση Κυψέλη: Η αποκάλυψη για το ιδιόχειρο σημείωμα της Σταυρούλας

Το έδωσε η συγκάτοικος της αγνοούμενης στον ιδιωτικό ερευνητή

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της 56χρονης Σταυρούλας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον περασμένο Αύγουστο από την Κυψέλη. Η εξαφάνισή της δηλώθηκε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο όταν μία γνωστή της αγνοούμενης ζήτησε στον ιδιωτικό ερευνητή, Χάρη Βεραμόν, να την ψάξει.

Κυψέλη: «H Σταυρούλα έψαχνε όπλο, πέντε μήνες πριν εξαφανιστεί»

Αποκαλύψεις έρχονται για την υπόθεση εξαφάνιση της Σταυρούλας μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Χθες, έγινε γνωστό πως η αγνοούμενη είχε στενή σχέση με μια κοπέλα, η οποία είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας από τον δεύτερο όροφο της κοινής πολυκατοικίας που διέμεναν στην Κυψέλη, έξι μήνες πριν εξαφανιστεί η 56χρονη. 

Η αγνοούμενη Σταυρούλα

Η αγνοούμενη Σταυρούλα

Η Σταυρούλα είχε μια συγκάτοικο στο διαμέρισμα των 125 τ.μ στην Κυψέλη. Μάλιστα, συγκατοικούσαν επί 25 χρόνια και όπως είχε δηλώσει η ίδια στον Γιώργο Σόμπολο, τη μέρα που εξαφανίστηκε, την πήρε τηλέφωνο αλλά έδειχνε κατειλημμένο. 

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας στη συνέντευξη στον Γιώργο Σόμπολο

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας στη συνέντευξη στον Γιώργο Σόμπολο

Παρότι, η συγκάτοικος δεν ήταν αυτή που έκανε τη δήλωση εξαφάνισης της Σταυρούλας, κατά την έρευνα του ιδιωτικού ερευνητή στο σπίτι τους στην Κυψέλη, έδωσε στον Χάρη Βεραμόν ένα ιδιόχειρο σημείωμα της αγνοούμενης. Σε αυτό, η Σταυρούλα φέρεται να γράφει υπό σύγχυση, στρες και θυμό. 

Κυψέλη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 56χρονης - Το σημείωμα που άφησε

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η πραγματογνώμων που έλεγξε το έγγραφο, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για την τελευταία σελίδα ενός παλιού λευκώματος, που έχει γραφτεί πριν από πολλά χρονιά, η οποία ήταν μέρος ενός σημειώματος πιο εκτενούς. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top