Κυψέλη: «H Σταυρούλα έψαχνε όπλο, πέντε μήνες πριν εξαφανιστεί»

Μαρτυρία ότι συστηνόταν ως «Έλενα ψυχολόγος» και «Σίσσυ δικηγόρος» στα chat

Αποκαλύψεις έκανε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με την εξαφάνιση της 56χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη. Η γυναίκα φαίνεται πως έψαχνε να προμηθευτεί όπλο πέντε μήνες πριν εξαφανιστεί και πως εμφανιζόταν ως «Έλενα ψυχολόγος» και «Σίσσυ δικηγόρος» στα chat. 

Η εξαφάνιση της Σταυρούλας από την Κυψέλη ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν μία γνωστή της αγνοούμενης ζήτησε από τον ιδιωτικό ερευνητή, Χάρη Βεραμόν, να την ψάξει, τον περασμένο Νοέμβριο. Ωστόσο, τα ίχνη της Σταυρούλας αγνοούνται από τον περασμένο Αύγουστο, όμως κανείς δεν την αναζήτησε, καθώς δεν είχε επαφές με τους συγγενείς της. Η επί 25 χρόνια συγκάτοικος της Σταυρούλας άνοιξε το σπίτι στην κάμερα της εκπομπής και υποστήριξε πως την έπαιρνε τηλέφωνο, αλλά δεν τη βρήκε.

Κυψέλη: Μυστήριο με την εξαφάνιση γυναίκας - Αγνοείται από τον Αύγουστο

Στις 16/1/2024, ο ιδιωτικός ερευνητής αποκάλυψε ότι μετά από έρευνα στην κρεβατοκάμαρα της αγνοούμενης, βρήκε μια personal card, η οποία ανήκει σε γυναίκα που είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας από τον δεύτερο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας. Η γυναίκα εντοπίστηκε ημίγυμνη και με ένα μαχαίρι δίπλα της και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι εν ζωή.

Εξαφάνιση Κυψέλη: Η αποκαλυπτική μαρτυρία για το όπλο που έψαχνε η Σταυρούλα

Μάρτυρας- κλειδί αποκάλυψε πως σε κάποια συνομιλία σε chat με την αγνοούμενη, της είχε ζητήσει όπλο και η απάντηση ήταν ότι πρέπει να βγάλει άδεια οπλοφορίας. «Ήταν Φεβρουάριος ή Μάρτιος του 2023 και μου συστήθηκε ως Έλενα, ψυχολόγος από το Μαρούσι. Μου ανέφερε ένα περιστατικό ότι της είχε επιτεθεί κάποιος ασθενής της έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας και το ήθελε για την άμυνά της», είπε χαρακτηριστικά στη Μαρία Παναγοπούλου και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Κυψέλη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 56χρονης - Το σημείωμα που άφησε

Όπως περιέγραψε η μάρτυρας, η ίδια κατάλαβε ότι η «Έλενα ψυχολόγος» ήταν η «αγνοούμενη Σταυρούλα», όταν στο ίδιο chat γνωρίστηκε με τη συγκάτοικο της Σταυρούλας και της είπε ότι «εσύ είσαι αυτή που η Σταυρούλα έψαχνε όπλο;». 

«Στις τηλεφωνικές επαφές που είχαμε μετά (με τη συγκάτοικο), ήταν σίγουρη ότι έχει αυτοκτονήσει. Μου είπε ότι δε θα έχει μείνει ούτε κοκαλάκι τώρα. Ήταν σίγουρη ότι δε ζει. Εγώ την πίεσα κατά κάποιον τρόπο να ξεκινήσει να ψάχνει. Φοβόταν να πάει στην αστυνομία και την ανάκριση από τους αστυνομικούς. Γενικά είχαν κάποιους τσακωμούς για οικονομικούς λόγους. Η συγκάτοικος μού είπε ότι η φίλη της Σταυρούλας έπεσε από το μπαλκόνι. Δεν ξέρω πως συνδέονται αυτά, οι κοπέλες ήταν κολλητές», αποκάλυψε η μάρτυρας - κλειδί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξανδρου Καλαφάτη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέχρι πρότινος δεν υπήρχε συσχέτιση της απόπειρας αυτοκτονίας της κοπέλας με την εξαφάνιση της Σταυρούλας. Ωστόσο, υπήρξε μαρτυρία στην Ασφάλεια από συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με την οποία η εξαφανισμένη Σταυρούλα εκμεταλλευόταν συστηματικά οικονομικά τη γυναίκα.

Εξαφάνιση 52χρονης Κυψέλη: Σχετίζεται με απόπειρα αυτοκτονίας φίλης της;

Οι αστυνομικοί πάντως, αποκλείουν την πιθανότητα να είναι εγκληματική ενέργεια η πτώση της γυναίκας από τον δεύτερο όροφο.

Εξαφάνιση Κυψέλη: Η θεία της δήλωσε την εξαφάνιση

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή, η θεία της Σταυρούλας θέλει να βρεθεί η ανιψιά της, Σίσσυ, όπως την αποκαλεί. Είναι κόρη της εκλιπούσας αδελφής της και της το χρωστά, όπως είπε.

Η γυναίκα είπε στη δημοσιογράφο ότι είχε επαφές με την ανιψιά της και τη βοηθούσε οικονομικά, μέχρι που η Σταυρούλα απομακρύνθηκε όταν σταμάτησε η οικονομική ενίσχυση προς εκείνη. Η θεία δε γνώριζε για την εξαφάνιση της Σταυρούλας και με παρέμβαση της Ρούλας Κουσκουρή, έγινε εφικτό τελικά να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της αγνοούμενης, καθώς η δήλωση εξαφάνισης μπορεί να γίνει μόνο από συγγενικό πρόσωπο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top