Εξαφάνιση 52χρονης Κυψέλη: Σχετίζεται με απόπειρα αυτοκτονίας φίλης της;

Η στενή σχέση των δύο γυναικών και τα νέα στοιχεία στην υπόθεση

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της 52χρονης Σταυρούλας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον περασμένο Αύγουστο από την Κυψέλη και εξακολουθεί να αγνοείται. Η αστυνομία ερευνά τη σχέση της με γυναίκα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Κυψέλη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 52χρονης - Το σημείωμα που άφησε

Πριν από πέντε μήνες, η Σταυρούλα που συγκατοικούσε με μια φίλη της τα τελευταία 25 χρόνια, ξαφνικά έφυγε από το σπίτι τους χωρίς να πάρει κανένα προσωπικό της αντικείμενο. 

Κυψέλη: Μυστήριο με την εξαφάνιση γυναίκας - Αγνοείται από τον Αύγουστο

Η συγκάτοικός της είχε μιλήσει στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και είχε αναφέρει ότι της είχε πει ότι θα έβγαινε για μια δουλειά, χωρίς να την προσδιορίζει: «Ήταν στο σπίτι και μιλούσε στο κινητό. Δε με είχε καταλάβει που ήρθα και την άκουσα να λέει ένα όνομα: "κύριε Γιώργο θα είστε στην πλατεία; Έρχομαι να κανονίσουμε για τη δουλειά. Θα είστε με τη σύζυγό σας; Σε μισή ώρα θα είμαι εκεί"», φέρεται να είπε η αγνοούμενη στο τηλέφωνο.

Εξαφάνιση Κυψέλη

Η φίλη της Σταυρούλας ανέφερε ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα ακριβό ρολόι και κοσμήματα, ενώ είχε μαζί της ένα σακίδιο πλάτης, το οποίο είχε μέσα πράγματα. Πήρε μόνο το κινητό της τηλέφωνο, ενώ άφησε κάρτες, πορτοφόλι, ταυτότητα και έγγραφα στο σπίτι. 

Οι μέρες περνούσαν όμως δεν έδωσε κανένα σημάδι ζωής. Μετά από καιρό δηλώθηκε η εξαφάνισή της από συγγενικό πρόσωπο.

Κυψέλη: Ποια η σχέση της με γυναίκα που «αποπειράθηκε» να αυτοκτονήσει;

Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών έχει μπει σήμερα μια κάρτα που βρέθηκε στο δωμάτιο της αγνοούμενης.

Όπως αποκάλυψε στις Αλήθειες με τη Ζήνα ο ιδιωτικός ερευνητής Χάρης Βεραμόν που ερευνά την υπόθεση, πρόκειται για μια προσωποιημένη κάρτα, στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία μιας άγνωστης γυναίκας.

Σύμφωνα με τον κ. Βεραμόν, πρόκειται για μια γυναίκα 32 ετών, η οποία έναν χρόνο πριν την εξαφάνιση της Σταυρούλας είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, πέφτοντας από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου, στην περιοχή της Κυψέλης. «Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η αστυνομία ψάχνει ακόμα αυτή την υπόθεση απόπειρας αυτοκτονίας», τόνισε ο ιδιωτικός ερευνητής.

Εξαφάνιση 52χρονης στην Κυψέλη

Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε βρεθεί αργά το βράδυ σε πεζοδρόμιο, ήταν ημίγυμνη από τη μέση και πάνω και έφερε τραύματα από μαχαίρι. Γύρω από την υπόθεση επικρατεί ένα μυστήριο, καθώς δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν η συγκεκριμένη γυναίκα πέθανε ή είναι ακόμα ζωντανή και η υπόθεση παραμένει ακόμα ανοιχτή.

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας έχει κληθεί ξανά να δώσει κατάθεση, καθώς η γυναίκα με την αγνοούμενη είχαν στενές φιλικές σχέσεις.

«Υπήρχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο η γυναίκα ήθελε να το επενδύσει σε συνεργασία με την αγνοούμενη», τόνισε ο κ. Βεραμόν.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top