Κυψέλη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 56χρονης - Το σημείωμα που άφησε

Τι λέει η συγκάτοικός της για το ψεύτικο ραντεβού

Στο σκοτάδι συνεχίζουν να είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της 56χρονης, η οποία εξαφανίστηκε τον περασμένο Αύγουστο από την Κυψέλη, όπου συγκατοικούσε με μια φίλη της. 

Κυψέλη: Μυστήριο με την εξαφάνιση γυναίκας - Αγνοείται από τον Αύγουστο

Η φίλη της γυναίκας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε την τελευταία μέρα που την είδε πριν εξαφανιστεί. 

Όπως είπε, οι δυο τους συγκατοικούσαν 25 χρόνια. Έξι μήνες μετά από τη συγκατοίκησή τους, η μητέρα της σκοτώθηκε σε τροχαίο, κάτι που της στοίχισε πολύ, αν και πάλευε να το αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή. 

H 56χρονη που έχει εξαφανιστεί από τις 23 Αυγούστου από την Κυψέλη

H 56χρονη που έχει εξαφανιστεί από τις 23 Αυγούστου από την Κυψέλη

Από τον θάνατο της μητέρας της και μετά τα πράγματα στη ζωή της άλλαξαν εντελώς. Σταμάτησε να έχει οποιαδήποτε σχέση με τον πατριό της, αλλά και με την αδελφή της. 

Το απόγευμα της 23ης Αυγούστου βγήκε από το διαμέρισμα της Κυψέλης υποτίθεται για να πάει σε κάποιο ραντεβού για δουλειά. 

«Τη βρήκα στην πόρτα. Μου είπε θα πήγαινε στην πλατεία σε ένα ραντεβού για τη δουλειά που θα ξεκινούσε. Μου είχε πει ότι θα εργαζόταν ως κοινωνική λειτουργός σε μια δομή με άτομα με αναπηρία μετά από τροχαία. Μετά διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε καμία τέτοια δουλειά. Μου το είπε μάλλον για να χαρώ γιατί δε δούλευε καμία από τις δυο μας και είχαμε αρκετά οικονομικά προβλήματα», είπε. 

Σύμφωνα με την ίδια, φορούσε μια αθλητική φόρμα, αθλητικά παπούτσια, ένα ακριβό ρολόι, κοσμήματα και πήρε μαζί της ένα σακίδιο και κάτι περισσότερο από 300 ευρώ. 

«Δεν πήρε ούτε τα κλειδιά της, ούτε ταυτότητα, ούτε ρούχα, ούτε τίποτα. Τα έχει αφήσει όλα εδώ», είπε η συγκάτοικος της 56χρονης. 

Γύρω στη 01:00 το βράδυ άρχισε να της τηλεφωνεί και το τηλέφωνο έδειχνε να μιλάει. Θεώρησε ότι είχε βγει και θα επέστρεφε και έπεσε για ύπνο. Το επόμενο πρωί όμως δεν τη βρήκε στο σπίτι και της ξανατηλεφώνησε, με το τηλέφωνο να δείχνει και πάλι ότι μιλάει. Από τότε δεν έχει απολύτως κανένα νέο της. 

Κυψέλη: Η δήλωση εξαφάνισης και το σημείωμα που άφησε η 56χρονη

Μάλιστα όπως είπε στην εκπομπή ο ιδιωτικός ερευνητής Χάρης Βεραμόν, κανείς από τους οικείους της δεν ήθελε να δηλώσει την εξαφάνισή της. Έτσι ο ίδιος δήλωσε την εξαφάνισή της στην εισαγγελία στα τέλη Νοεμβρίου. 

Αποκάλυψε, επίσης, ότι είχε αφήσει ένα σημείωμα, το οποίο το βρήκε η συγκάτοικός της μέσα σε μια τσάντα και αναφερόταν στον πατριό της και σε διάφορα οικονομικά ζητήματα που είχαν ανακύψει και για τα οποία είχε προστριβές μαζί του. 

Κανείς δε γνωρίζει την τύχη της 56χρονης. Η φίλη της έκανε έκκληση να επικοινωνήσει μαζί της αν μπορεί, ενώ όπως αποκαλύφθηκε οι δυο τους είχαν προστριβές κυρίως για οικονομικά ζητήματα. Η 56χρονη φέρεται να μην ήθελε να συνεισφέρει στα οικονομικά του σπιτιού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top